Και φέτος η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Και φέτος η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα
Μια ακόμη μεγάλη δωρεάν συναυλία με την περίφημη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα.  

Ο Δήμος Τρικκαίων, η Πράσινη Κιβωτός, ο Σύλλογος Φίλων  της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και το Δίκτυο «Περραιβία» συνεργάστηκαν για το μουσική ταξίδι – αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Μάλιστα η συναυλία έχει και το στοιχείο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς οι διοργανωτές καλούν τους τρικαλινούς φιλόμουσους, να προσφέρουν είδη και προϊόντα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων.

Η συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα πραγματοποιηθεί στα  Τρίκαλα την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ώρα 20.30 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο).

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Γιώργος Τσιλιμπάρης (Πλωτάρχης ΠΝ), ο οποίος έχει «απογειώσει» τη φήμη της εντός και εκτός Ελλάδος και δίκαια θεωρείται μια από τις καλύτερες της Ευρώπης.

Τα κείμενα και την αφήγηση έχει αναλάβει εξαιρετικός ο Αλέξης Κωστάλας ενώ εμφανίζεται η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου. Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης στα Τρίκαλα έχει αναλάβει ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.
   
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

 

Επιστροφή