Ακόμη μια Μουσική βραδιά με το Σύλλογο φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ακόμη μια Μουσική βραδιά  με το Σύλλογο φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων
Επανάληψη της Μουσικής παράστασης «Τα τρένα που φύγαν» στο Gioconda Coffee Bar, το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 9.30

Από τη μια, το αίτημα πολλών φίλων και μελών του Συλλόγου, που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη μουσική παράσταση «Ta τρένα που φύγαν», καθώς η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη, και  από την άλλη η  επιθυμία, πολλών φίλων μας να ξανακούσουν το υπέροχο πρόγραμμα που ετοίμασε για εμάς ο Χρίστος Μοδέστου και ο Ανδρέας Τσέγας, μας παρακινούν να ξαναμπούμε σε αυτό το Μουσικό Τρένο, να κάτσουμε στο βαγόνι μας, να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να ταξιδέψουμε με δύο ταλαντούχους «μηχανοδηγούς» στις μουσικές και τα τραγούδια του Μίκη και του Μάνου, καθώς και άλλων πολλών μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Το Μουσικό τρένο φεύγει το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 9.30


Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων (Σ.Φ.Σ.Τ.), στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, οργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 2 Ιουνίου στο  Gioconda Coffee Bar,  Ερμού & Υψηλάντου 1 (Παλιά Μανάβικα), μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα τρένα, στους σταθμούς, στα ταξίδια, στην ξενιτιά…

“Μηχανοδηγοί”  σ’ αυτό το ταξίδι μας θα είναι οι μουσικοί  Χρίστος Μοδέστου και  Ανδρέας Τσέγας.
Οι σταθμοί μας μελωδικοί και γοητευτικοί: Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Σταύρος Ξαρχάκος, Θάνος Μικρούτσικος, Μάριος Τόκας, Γιάννης Σπανός, Δημήτρης Λάγιος, όπως και οι διαδρομές μας στις ράγες του ρεμπέτικου και της μουσικής μας παράδοσης.

Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος του Audio Institute of America και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής.

Παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού με τις: Ελένη Κυπριανού, Κλειώ Μυτιληναίου και Λένια Ζαφειροπούλου. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο, ενώ έχει εμφανιστεί ως ερμηνευτής σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.
Μαζί του στο πιάνο ο Ανδρέας Τσέγας.

Ο Ανδρέας Τσέγας γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Σύνθεση Κλασικής και Ηλεκτρονικής Μουσικής καθώς και εφαρμογή της Μουσικής σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Βίκυ Μοσχολιού, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Επίσης, έχει συνθέσει μουσική για θεατρικά έργα.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο 24314 00028 (Gioconda Coffee Bar).
 
Ώρα προσέλευσης: 21:30.
Το διοικητικό Συμβούλιο.      

 

 

 

Επιστροφή