PANX ROMANA Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
PANX ROMANA Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα

Οι PANX ROMANA είναι το άσυλο των ημερών της αθωότητας από το 1982. Από τότε κρατά το εφηβικό τους όνειρο να κάνουν μια πανκ μπάντα που θα είχε δυνατή φωνή και στάση ζωής βασισμένη στην πράξη.

Δε σπάσανε, πιστεύουν ακόμα, έχουν κάτι να μας πουν, να μας φωνάξουν.. «σήμανε συναγερμόοο»…
Σε μια εποχή που καταρρέει, οι Panx Romana με τις καταιγιστικές μουσικές, τους αιχμηρούς και ουσιαστικούς στίχους, ενώνουν ολόκληρες γενιές μέσα από τραγούδια για ισότητα, ελευθερία, ανθρωπιά. Ιδέες και έννοιες που βάλλονται με πάθος. Είναι η δύναμη του συνειδητοποιημένου rock’n’roll που “ζει τ’ όνειρο ακόμα και ας μοιάζει ουτοπία”.
Panx Romana και η “Διατάραξη Κοινής Ησυχίας ακόμα καίει διαταράσσοντας τον καθημερινό φόβο…”
Μαζί με τους Panx Romana οι φίλοι μας My Turn θα παρουσιάσουν τον νέο τους 7 ίντσο για το 2018 με τίτλο. Burried Inside.
https://myturn.bandcamp.com/
Τελος οι δικοί μας τρικαλινοί Marionetes σε πανκ ροκ ρυθμούς έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά από κάποια χρόνια με νέα ανανεωμένη σύνθεση..
Και όταν με το καλό τελειώσει αυτήν η λαιβάρα ερχόμαστε στο Arapatta Bar για ενα dj set με punk rock, garage, psychobilly ρυθμούς από εμένα και τον φίλο dj Apostolis Wak...
Όλα αυτά στις 28-12 στην Ανδρομέδα δύο μουσικό στέκι υπό την ευγενική χορηγία του Αλεξίου Ξυλοτεχνική Ξυλουργείο και Arapatta Bar.
Ντοντ μιςς ιτ!!!!

Προπώληση 8 ευρω στο arrapata musicbar


 

 

 

Επιστροφή