«Ήτανε μια φορά...» Τρίτη 2 Απριλίου 2019 - 9:00 μμ στη Σουίτα Art Cafe

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Ήτανε μια φορά...» Τρίτη 2 Απριλίου 2019 - 9:00 μμ στη Σουίτα Art Cafe

Λέσχη Αφήγησης Ιστοριών της Προφορικής Παράδοσης
 
Η Λέσχη Αφήγησης «Ήτανε μια φορά...» είναι μία δράση η οποία δίνει την ευκαιρία, σε όποιον επιθυμεί, να πει ή να ακούσει ιστορίες της προφορικής παράδοσης.  Ιστορίες που συντρόφευαν από παλιά τον άνθρωπο και έφτασαν στις μέρες μας από στόμα σε στόμα, ικανοποιώντας την ανάγκη του ανθρώπου να τις «επισκέπτεται» όταν αποζητά  το ταξίδεμά τους. 

Η Λέσχη Αφήγησης είχε προγραμματιστεί να λειτουργεί μία Τρίτη το μήνα, από το Νοέμβριο 2018 μέχρι τον Μάρτιο 2019.  Καθώς ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες συναντήσεις της, πραγματοποιεί την προσεχή Τρίτη, κατόπιν επιθυμίας όσων την παρακολουθούν, την 6η και τελευταία συνάντησή της για φέτος.

Την Τρίτη, λοιπόν, 2 Απριλίου 2019, στις 9:00 το βράδυ, στη  Σουίτα Art Cafe, (Στρατηγού Σαράφη 18 Τρίκαλα, Τηλ: 2431 020676) θα πούμε και θα ακούσουμε ιστορίες που ταξίδευαν πολύ καιρό προτού γίνουν λόγος δικός μας.
 
Οι αφηγήσεις αρχίζουν μισή ώρα, περίπου, μετά την αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης, προκειμένου να δηλώνονται οι συμμετοχές.
Η διάρκεια κάθε αφήγησης καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 10-15 λεπτά, ενώ η διάρκεια όλων συνολικά των αφηγήσεων της βραδιάς δεν θα ξεπερνάει τη μία ώρα. 

 
Επισημαίνεται ότι η παρουσία κάποιου στη Λέσχη Αφήγησης δεν σηματοδοτεί και την υποχρέωσή του να αφηγηθεί.  Μπορεί κανείς να έρθει μόνο για να ακούσει τις ιστορίες που θα αφηγηθούν οι άλλοι.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να υπάρξουν επιτόπου, αλλά όποιος νωρίς το έχει αποφασίσει και θέλει να το κάνει μπορεί να επικοινωνήσει για Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο email: mirakali@otenet.gr και στο Messenger: Maria Katsanouli
 
Και με το πέρας των αφηγήσεων της προσεχούς Τρίτης θα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Φθινόπωρο!
 
Είσοδος ελεύθερη   (μοναδική επιβάρυνση ότι παραγγείλετε).
 
 

 

 

Επιστροφή