ΣΙΝΕΑΚ: TOY STORY 4 στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΣΙΝΕΑΚ: TOY STORY 4 στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα πραγματοποιήσει ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.

Στις 20/10 & 27/10 η ταινία TOY STORY 4 (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 100΄ και σε 3D
Πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:
12.00 πρωί κανονική προβολή (4 €)  και ετήσια κάρτα
17.30 απόγευμα 3D  προβολή (5 €)
 
*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης
Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης  μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.
Σκηνοθεσία: Josh Cooley
Πρωταγωνιστούν: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Keanu Reeves, Christina Hendricks
 
Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep (με τη φωνή της Annie Potts), της οποίας το περιπετειώδες πνεύμα και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωσή της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ:
Όπως το Inside Out πλοηγήθηκε στο φαντασιακό και το Coco δρασκέλισε το κατώφλι του θανάτου, το Toy Story αγγίζει μεταφυσικές χορδές, διατηρώντας τη ρεαλιστική φρεσκάδα του, όσο κι αν αυτό ακούγεται οξύμωρο, μια και πρόκειται για παιχνιδοκαμώματα, όταν οι άνθρωποι δεν κοιτάζουν. Στο επίπεδο διασκέδασης, δεν παίζεται. Ξεφλουδίζοντας τη λούνα παρκ επιφάνειά του, οι εκπλήξεις έρχονται καταιγιστικά. Supreme! Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος LiFO
Η ενηλικίωση ως λύτρωση κι εφιάλτης, σε ένα φιλοσοφημένο, συγκινητικό και αστείο animation, αντάξιο του αριστουργηματικού cine-franchise της Pixar. Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
 
* «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2019-2020. Η κάρτα θα ισχύει μόνο στην προβολή που θα πραγματοποιείται στις 12.00 το πρωί. (11 προβολές- μία προβολή από τις δυο της κάθε ταινίας) Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

 

 

 

 

Επιστροφή