Δραστηριότητες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δραστηριότητες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Τρικάλων

Κοντά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νομού  βρέθηκε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Τρικάλων.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Λέσχης μετέβη στην πληγείσα περιοχή του Ζάρκου  από τις πρώτες μέρες της καταστροφής και παραχώρησε σκηνές σε σεισμόπληκτους κατοίκους .

Στην συνέχεια, και λίγες μέρες αργότερα, με την ευγενική χορηγία της εταιρείας "Αφοί Παπαμιχαήλ & Κουτσιανάς Νικόλαος" μετέφερε και παρέδωσε στους σεισμόπληκτους δυο παλέτες εμφιαλωμένο νερό.

Πιστή στο πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων θα συνεχίσει να δίνει το παρόν σε κάθε δύσκολη στιγμή και θα στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ευρύτερης κοινωνικής αλληλεγγύης.

Επίσης κλιμάκιο της Λέσχης, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας, τίμησε την επέτειο της μεγάλης μάχης στο Ύψωμα 731 καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο της μάχης. Μια συμβολική ενέργεια τιμής στους πεσόντες Δυτικοθεσσαλούς που άντεξαν και νίκησαν στην μεγάλη Ιταλική εαρινή επίθεση τον Μάρτιο του 1941, και έγραψαν σελίδες δόξας στο πεδίο της τιμής.

Οι δραστηριότητες της Λέσχης θα συνεχιστούν -πάντα στα πλαίσια του εθελοντισμού- και παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας σήμερα.                                   
Γραφείο Τύπου Λ.Ε.Δ Τρικάλων

ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ


Πρώην Στρ. Παπαστάθη  ΤΚ 42100 Τρικαλα Τηλ:697 354 9000
Email:  led.trikala@gmail.com   Site : ledyt.blogspot.com


 

 

Επιστροφή