Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πύλης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πύλης

Τραγούδησαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο  Πύλης Κώστα Μαράβα

Μια  όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα μικρά  παιδιά του Νηπιαγωγείου Πύλης, με πρωτοβουλία των διδασκόντων  Νηπιαγωγών, στο αύλειο χώρο του Δημαρχείου Πύλης παρουσία των γονιών τους όπου τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, παρουσιάζοντας και ένα θεατρικό σκετς υπό των συντονισμό των Νηπιαγωγών.
Χαιρετισμό έκανε η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Ρούλα Σαργιώτη τονίζοντας προγραμματίσαμε αυτήν την γιορτή για τα παιδιά του Σχολείου μας, σε εξωτερικό χώρο να αποφύγουμε τον συνωστισμό λόγω των καταστάσεων της πανδημίας, εύχομαι καλές γιορτές σε όλους.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας δίνοντας συγχαρητήρια στις Νηπιαγωγούς ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.

Τα παιδιά τα διασκέδασε ο κ. Κοσμάς Παναγιώκας με τις κούκλες και τα ξωτικά με το εξαιρετικό τρόπο του.
Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστος Ζιάκας, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χαρά Καλιώρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Αθανάσιος Μπαλατσούκας.


Η  Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Πύλης
           
                     
Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Σ. Πύλης

Η  μαγεία των Χριστουγέννων  ζωντάνεψε το βράδυ της Πέμπτης 22/12/21 στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Πύλης, όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πύλης οργάνωσε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με την συνεργασία του ΚΔΑΠ Πύλης (ΜΑΘΗΣΗ) και του Δήμου Πύλης.
Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Γεωργίου Τσαρούχα ο οποίος ευχήθηκε  Καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Παιδείας κ. Μάκης Παπαγεωργίου που ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του Χρόνια Πολλά, τονίζοντας ότι ο Δήμος Πύλης θα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.
Ακολούθησε ένα  δρώμενο ταχυδακτυλουργικού περιεχομένου από στέλεχος του ΚΔΑΠ (ΜΑΘΗΣΗ), διασκεδάζοντας τα παιδιά, στην συνέχεια ρίχτηκαν βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Πύλης σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ενώ συγχρόνως αρκετά ευχοφάναρα υψώθηκαν στον ουρανό συμπληρώνοντας μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα.
Παράλληλα η Καλλιτέχνης-ζωγράφος κ. Δήμητρα Μαγκούτη ζωγράφισε στα πρόσωπα των παιδιών (face painting), δημιουργίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειος Κανέλας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τσόλας.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ
    

 


Κοινωνικό Παντοπωλείο    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου ΠΗΓΗΣ προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πύλης προϊόντα για το μοίρασμα σε συμπολίτες μας που έχουν μικρές ή μεγαλύτερες ανάγκες, αυτές τις άγιες μέρες.
Τους μικρούς μαθητές συνόδευε η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Αικατερίνη Πισσώνη- Ξαγαρά.
    Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα παρέλαβε τα δέματα Αγάπης λέγοντας:
    «…Όταν τα παιδιά δείχνουν τον δρόμο τότε η Ελπίδα δεν χάθηκε και ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος.
    Γιατί, όπως συχνά λέει και ο Δήμαρχος, ο Κώστας Μαράβας, η αγάπη, η καλοσύνη και η αλληλεγγύη δεν βρίσκονται στα φωτεινά λαμπιόνια και στις φανταχτερές εκδηλώσεις αλλά στην ταπεινότητα και στην ανθρωπιά.
    Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Πηγής και στον Σύλλογο Γονέων για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πύλης.
    Για να μην μείνει κανείς μόνος του αυτές τις δύσκολες μέρες…».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ


 

 

Επιστροφή