Ήρθε για να μείνει το 1ο Canteen Festival Καλαμπάκας - Ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ήρθε για να μείνει το 1ο Canteen Festival Καλαμπάκας - Ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία

Με εντυπωσιακή επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Canteen Festival στην Καλαμπάκα, που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 14 έως Κυριακή 16 Ιουνίου στο Χώρο Εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας.Περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες (μικροί, μεγάλοι) να γεμίζουν ασφυκτικά τον χώρο κάθε μέρα, το φεστιβάλ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιούργησε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τους κατοίκους της πόλης και των επισκεπτών.

Οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν με την ποικιλία των γεύσεων και τις επιλογές για κάθε ουρανίσκο, απολαμβάνοντας ζουμερά burgers, απολαυστικά bao buns, φρεσκοψημένη πίτσα, γευστικά noodles, δροσιστικά κοκτέιλ και άλλα πολλά. 


Παράλληλα τοπικά μουσικά σχήματα εκτόξευσαν τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο γεγονός ότι μέρος των εσόδων του φεστιβάλ διατέθηκε στον σκοπό της πανελλήνιας κοινωνικής δράσης «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ». Η υποστήριξη της κοινότητας σε αυτή την πρωτοβουλία ήταν συγκινητική και ενδυναμώνει την αίσθηση της αλληλεγγύης. Ο Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με την Thessaloniki Brand υπόσχονται το Φεστιβάλ να επιστρέψει με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και γαστρονομικές απολαύσεις.


«Μια μοναδική εμπειρία γεύσεων είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι επέλεξαν το Σαββατοκύριακο να βρεθούν στο 1ο Φεστιβάλ Καντίνας Καλαμπάκας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς είδαμε τους πολίτες να αγκαλιάζουν αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου και πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση ήρθε για να μείνει και να γίνει δεσμός τόσο για την πόλη όσο και γενικότερα για το νομό Τρικάλων. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εξωστρέφεια της περιοχής μας με εκδηλώσεις που δίνουν διέξοδο διασκέδασης και ψυχαγωγίας τόσο στους κατοίκους της πόλης μας όσο και στους επισκέπτες» δήλωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

 

Επιστροφή