ΣΗΜΕΡΑ: Θεατρική παράσταση των εκπαιδευτικών της Δ. Δ. Ε. Τρικάλων «20 γυναίκες κι εγώ»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Θεατρική παράσταση των εκπαιδευτικών της Δ. Δ. Ε. Τρικάλων «20 γυναίκες κι εγώ»

«20 γυναίκες κι εγώ» θεατρική παράσταση των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων
Η Αιώνια πάλη των δύο φύλων και η αμφισβήτηση των στέρεων προτύπων στη θεατρική παράσταση των εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Τρικάλων την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024.


Η θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, «θεατρικές διαΔΡΩμές», επανέρχεται στο προσκήνιο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Αθανάσιος Τριγώνης» του Δήμου Τρικκαίων, με την δροσερή και πολύ επίκαιρη κωμωδία «20 γυναίκες και εγώ».

«20 γυναίκες κι εγώ» θεατρική παράσταση των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Ποιος είναι ο ΕΓΩ;; Από τα τέλη του 19ου αιώνα έως σήμερα φαίνεται πως ακόμη παλεύουμε με τους ίδιους φόβους. Η κατάρρευση των ταυτοτήτων, η αναταραχή των φύλων, προκαλεί ακόμη κραδασμούς σε όλες τις εκφάνσεις του Εγώ και του Εμείς. «Δεν μπορώ να συνεχίσω, θα συνεχίσω», όπως διακήρυτταν οι ήρωες του Μπέκετ.

Η συνειδητοποίηση αυτής της αλήθειας είναι ίσως πέρα από τις αντοχές μας. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να την αναζητούμε. Κι αν σταθούμε δυνατοί, να την αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε.

Αυτός ο αγώνας αλληλοεξόντωσης αντλεί το πρότυπό του από τη μάχη των φύλων. Εδώ, όμως, το αρσενικό Εγώ αποδεικνύεται άξιος αντίπαλος και η σύγκρουση έχει ένα αίσιο τέλος συνύπαρξης και συνδημιουργίας… Η συνέχεια επί σκηνής….

Για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών και σχολικών μονάδων του Δήμου Φαρκαδόνας.

 

 

Επιστροφή