Καλοκαιρινή γιορτή στον Ζ΄ Παιδικό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Καλοκαιρινή γιορτή στον Ζ΄ Παιδικό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων
«Όλοι μαζί εμείς θα φτιάξουμε έναν κόσμο με αγάπη και ελπίδα …»
Με φόντο την υπέροχη ελληνική θάλασσα, συνοδεία μιας μελωδικής μουσικής και με τη βοήθεια αυτοσχέδιων κουστουμιών, τα παιδιά του Ζ΄ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Τρικκαίων εμπνεύστηκαν ώστε να χορέψουν και να μιμηθούν τα «κύματα», τους «ψαράδες» καθώς και να μας τονίσουν πως όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε .έναν κόσμο με αγάπη και ελπίδα.

Από νωρίς ο προαύλειος χώρος γέμισε από τους γονείς - κηδεμόνες και συγγενείς των παιδιών , οι οποίοι με υπερηφάνεια τα καμάρωσαν, δίνοντάς τους το πιο θερμό χειροκρότημα.
Τα παιδιά του σταθμού φέτος με διάφορες εκδηλώσεις, έκαναν υπερήφανους τους παιδαγωγούς και τους γονείς - κηδεμόνες, τους συγκίνησαν όμως πολύ όλους , όταν μαζί με τη μαμά τους χόρεψαν το «Μενεξέδες και ζουμπούλια».

Μακάρι η ζωή τους να χρωματίζεται συνέχεια με επιτυχίες και το πέρασμά τους από τον παιδικό σταθμό να αποτελέσει για αυτά μια όμορφη ανάμνηση.
Τη γιορτή μαζί με τους γονείς παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Στ. Πελίγκου, η προϊσταμένη του τμήματος Φροντίδα Παιδικής Ηλικίας κ. Ράνια Ζαλαβρά καθώς και συνάδελφοι άλλων παιδικών σταθμών.


Ο Ζ’ Παιδικός Σταθμός λειτουργεί στην συνοικία του Αγίου Οικουμενίου, στην οδό Μυροφύλλου 10.

Σκοπός του παιδαγωγικού προγράμματος που εφαρμόζεται στον Σταθμό είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών μέσα από τις οργανωμένες δραστηριότητες αλλά και μέσα από τα ποικίλα ερεθίσματα που λαμβάνουν από το ελεύθερο παιχνίδι, τη συζήτηση, την αισθητική και μουσική αγωγή και τις εορταστικές εκδηλώσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που οργανώνει και πραγματοποιεί ο Σταθμός.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη του Σταθμού κυρία Μπαμπάνη Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο 24310 39878.      
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

Επιστροφή