Νίκη και μεταγραφή για το Φλαμούλι

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Νίκη και μεταγραφή για το Φλαμούλι

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΑΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ

Ακόμη μια νίκη σημείωσε σε φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Φλαμουλίου με την ομάδα του Γιώργου Λαγάρα, να δείχνει ότι βαδίζει σε καλό δρόμο.


Οι «μπλε» υποδέχθηκαν την ομάδα του Γενεσίου και επικράτησαν με 2 – 1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 – 0 με γκολ των Μπαμπανάτσα και Μπαλατσούκα ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό σκορ με τον Αποστόλη Καραλή.

Παράλληλα το Φλαμούλι ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό της Πύλης, Νίκο Τσιαμπαλή, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα της Φήκης.


Φλαμούλι: Μαργαριτόπουλος, Μαλλιώρας, Μπούλμπος, Κάκιας, Βαρμπομπίτης, Μπαμπανάτσας, Καραδήμας, Ρίζος, Μπαλατσούκας, Παναγιώτου, Τσαμπαλής.
Έπαιξαν και οι: Μαντάς, Κούτσικος, Σαμαράς, Μιχαήλ, Κοθράς, Τσότσιος, Λάμπρου.
Γενέσι: Νικολάου, Γεωργούλας Α., Βαΐου Μ., Γεωργούλας Ι., Κατσίβελας, Γεωργούλας Γ., Ζάμπρας Β., Καραλής Απ, Καραβαγγέλης Χ., Ζάμπρας Π., Καραΐσκος Κ.
Έπαιξαν και οι: Γεωργούλας Ι., Καραΐσκος Ηλ., Βαΐου Παν., Γκονιάρης Ι., Τάτσης Δ., Καραΐσκος Αχ.


Φιλική ήττα από Κρήνη η Αναγέννηση

Ακόμη μια ήττα σε φιλικό παιχνίδι γνώρισε η ομάδα της Αναγέννησης, δείχνοντας ότι θέλει ακόμη πολύ δουλειά. Η ομάδα του Λάκη Μπούτα γνώρισε την ήττα με 5 – 4 από την Κρήνη. Για την ομάδα του Χρήστου Σακελλαρίου δύο γκολ πέτυχε ο Χαλκιάς, δύο Σακελλαρίου και ένα ο Λιακάρας.
Κρήνη: Γεωργίου, Μάγγος Κ., Ντίνος, Λάσκος, Μάγγος Ν., Αργυρίου Ε., Παππάς, Χαλκιάς, Αργυρίου, Σακελλαρίου, Γάτσιος.
Έπαιξαν και οι: Λακιάρας, Στεργιανός, Πέτρου, Μαντζανάς, Γεωργίου.

 

 

Επιστροφή