Μεγαλύτερο κατά 360 θέσεις το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μεγαλύτερο κατά 360 θέσεις το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο
Τη χρηματοδότηση κατασκευής κερκίδων για τις ανάγκες της νέας αγωνιστικής περιόδου αποφάσισε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων

Τη χρηματοδότηση του έργου κατασκευής δύο κερκίδων στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο ανακοίνωσε χθες ο νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μπάσκετ του ΑΣΤ 2000 σε μια θετική και πετυχημένη πορεία στη μεγάλη εθνική κατηγορία.


Οι δύο κερκίδες έχουν χωρητικότητα συνολικά 360 θέσεις αυξάνοντας σε σημαντικό βαθμό τη χωρητικότητα του γυμναστηρίου καθώς το ενδιαφέρον των Τρικαλινών φιλάθλων τη φετινή χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Οπότε και η συμπαράσταση των φιλάθλων σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται ιδιαίτερα σημαντική.

Σε ειδική σύσκεψη Πιο αναλυτικά χθες ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΑΣΤ 2000 κ. Γιαννούλα και την Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Αργυροπούλου - Καλλιάρα, ανακοίνωσε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα διαθέσει το ποσό των 90.000 ευρώ συνολικά, για κατασκευή δύο κερκίδων στο κλειστό γυμναστήριο, συνολικών θέσεων 360 ατόμων. Οι κερκίδες θα είναι μεταλλικές πτυσσόμενες και την μία θα την κατασκευάσει απευθείας η Νομαρχία και την άλλη ο Δήμος αλλά με χρήματα της Νομαρχίας.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της μίας κερκίδας σ’ ένα μήνα περίπου όπως ανέφερε ο κ. Βλαχογιάννης πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας. Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε: «Έχουμε υποχρέωση όλοι οι φορείς να σταθούμε δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι. Γι’ αυτό και η Νομαρχία διαθέτει 90.000 ευρώ για να κατασκευαστούν δύο πτυσσόμενες κερκίδες, συνολικών θέσεων 360, επιπλέον από αυτών που υπάρχουν.

Την μία θα την κάνει απευθείας η Νομαρχία και την άλλη θα χρηματοδοτήσουμε με 40.000 ευρώ το Δήμο Τρικκαίων για να κατασκευαστεί και η δεύτερη κερκίδα. Στόχος μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος οι κερκίδες να έχουν κατασκευαστεί, ώστε η ομάδα να πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη νέα περίοδο». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της μπασκετικής ομάδας των Τρικάλων ΑΣΤ 2000 κ. Γιαννούλας ευχαρίστησε το Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη υπογραμμίζοντας «ο Νομάρχης ήταν πάντα μαζί μας από την αρχή σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

Τέλος η πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Ελένη Αργυροπούλου – Καλλιάρα τόνισε πως «ο Νομάρχης «όπως πάντα είναι κοντά στον Αθλητικό Οργανισμό, είναι στο Δήμο Τρικκαίων, βοηθάει όσο μπορεί, ευχαριστούμε πολύ από πλευράς του Δήμου τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα το Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του ΑΣΤ 2000».

 

 

Επιστροφή