Θύμα μαφιόζικης επίθεσης 47χρονη Καλαμπακιώτισσα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Θύμα μαφιόζικης επίθεσης 47χρονη Καλαμπακιώτισσα

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 17.45 όταν η 47χρονη βγήκε από το σπίτι μαζί με την κόρη της προκειμένου να πάει να ανοίξει το κατάστημα που διατηρεί στην πόλη.



Μια μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής μια Καλαμπακιώτισσα από άγνωστο άνδρα ο οποίος την ξυλοκόπησε άγρια και έσπευσε να εξαφανιστεί με αυτοκίνητο όπου τον περίμενε συνεργός του μπροστά τα έκπληκτα μάτια της κόρης της και περιοίκων που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν!


Ελάχιστα βήματα από την εξώπορτα του σπιτιού της, την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας και την ρώτησε αν είναι η…λέγοντας το όνομα της και πριν εκείνη προλάβει να απαντήσει θετικά άρχισε να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Σοκαρισμένη και μη μπορώντας να αντιδράσει η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια όπως και η θυγατέρα της και από τις φωνές τους πετάχτηκαν έντρομοι έξω κάποιοι περίοικοι που πριν προλάβουν να παρέμβουν είδαν τον άγνωστο άνδρα ηλικίας περίπου 25έως 35 χρόνων να τρέχει και να επιβιβάζεται σε ένα τζιπάκι-χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας- που τον περίμενε προφανώς συνεργός του και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά το ισχυρότατο σοκ που υπέστη από την μαφιόζικη επίθεση η άτυχη γυναίκα πήγε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας όπου κατήγγειλε το περιστατικό και ήδη ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αργά χθες το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα άγνωστος-οι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο της εν λόγω γυναίκας ρίχνοντας καυστικό οξύ ενώ το είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι της και μάλιστα η ίδια με ανακοίνωση της έδινε αμοιβή 100- ευρώ σε όποιον θα έδινε πληροφορίες για τους δράστες.

Πέραν αυτών υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν και μάλιστα μεσημεριανή ώρα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο κατάστημα της από άγνωστο που κατάφερε και τότε να εξαφανιστεί. Το θέμα λοιπόν όπως γίνεται αντιληπτό είναι αρκετά σοβαρό και πρωτοφανές για τα δεδομένα της μικρής κοινωνίας της Καλαμπάκας η οποία επιθυμεί να διαλευκανθούν όσο γίνεται γρηγορότερα καθότι θεωρείται απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα εν έτη 2009 αποδίδοντας τέτοιες ενέργειες μόνο σε μαφιόζικα και διεστραμμένα μυαλά και πρακτικές.


 

 

Επιστροφή