Εξελίξεις στην EVIMA ασφαλιστική

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εξελίξεις στην EVIMA ασφαλιστική

Εξαίρεση προόδου απέναντι στα σημεία των καιρών παρουσιάζει η EVIMA ασφαλιστική, τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Βασίλειος Λιάγκας ,σε ημερίδες που διοργάνωσε πρόσφατα η εταιρεία ανά την Ελλάδα .

Το 2011 αύξησε την παραγωγή της κατά 40% κλείνοντας στα 40 εκατ. ευρώ καθαρή παραγωγή έναντι των 28 εκατ. ευρώ του 2010 , ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2012 η εικόνα της εταιρείας είναι εντελώς διαφορετική αφού παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρτοφυλάκιο στους λοιπούς κλάδους και παράλληλα η τάση της αύξησης της παραγωγής σχεδόν διπλασιάζεται.

Επιπλέον η εταιρεία στο Α’ τρίμηνο του 2012 επένδυσε σε ακίνητα ενισχύοντας έτσι την καθαρή της θέση κατά 2 εκατ. ευρώ και την ασφαλιστική της τοποθέτηση κατά 7,6 εκατ. ευρώ, ενδυναμώνεται με τον τρόπο αυτό και υπερκαλύπτει την αποθεματοποίηση της.

Στην επιτυχία όλων αυτών συνέβαλαν, όπως είπε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Λιάγκας , δύο παράγοντες , αφενός μεν η νέα εικόνα της εταιρείας με την 24ωρη πλέον λειτουργία της καθώς και οι νέες αντασφαλίστικες συμβάσεις με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, αφετέρου δε η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συνεργάτες στην εταιρεία.

Είμαι σίγουρος ,τόνισε στο τέλος, ότι θα γίνουν ακόμα περισσότερα από την EVIMA ασφαλιστική γιατί οι άνθρωποι της έχουν και το όραμα και την πιστή αφοσίωση στο στόχο τους.

 

 

Επιστροφή