« Μια βόλτα στο φεγγάρι » με το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
« Μια βόλτα στο φεγγάρι » με το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Συνεχίστηκε την Τετάρτη που μας πέρασε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με Σχολικές Επιτροπές της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων όπου συμμετέχουν αρκετά σχολεία από το νομό.

Το απόγευμα της Τετάρτης παρουσιάστηκε η ταινία μικρού μήκους «Ρατσισμός και σχολική βία» από τα παιδιά της Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου Παλαιοπύργου ενώ η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από την ΣΤ΄ του 1ου δημοτικού σχολείου.

Το πρωί της Πέμπτης παρουσιάστηκε από την Α΄ & Β΄ τάξη του 30ου  δημοτικού σχολείου το θεατρικό δρώμενο με θέμα «Ο βασιλιάς επαναστάτης» καθώς και παραδοσιακούς χορούς. Το 5ο δημοτικό σχολείο παρουσίασε θεατρική παράσταση και μουσική με τη χορωδία της Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης.

Το βράδυ της Πέμπτης το Μουσικό Σχολείο με θέμα «Μια βόλτα στο φεγγάρι» ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στο φεγγάρι με τα μουσικά σύνολα και τις χορωδίες του σχολείου.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού Βάσω Κάκλα ευχαρίστησε και συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την ποιότητα της δουλειάς που παρουσίασαν.

Η αυλαία του τριημέρου κλείνει την Παρασκευή το βράδυ με το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ με το έργο «Οι ξένοιαστες κυρίες του Ουινδσορ» από το 8ο ΓΕΛ στις 9 μ.μ.

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή