Η «συνταγή της μαμάς» από τα παιδιά του Οδηγισμού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η «συνταγή της μαμάς» από τα παιδιά του Οδηγισμού

Μια ξεχωριστή «συνταγή» για τις αγαπημένες τους μαμάδες παρουσίασαν τα παιδιά των κλάδων αστεριών και πουλιών του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σε μια γιορτή που διοργάνωσαν με την ευκαιρία της γιορτής της μητέρας.

 
Έχοντας στολίσει τον αύλειο χώρο κατάλληλα τα παιδιά υποδέχτηκαν τις μητέρες τους όλο χαρά για να δείξουν με τη δική τους μοναδική συνταγή την αγάπη τους  προς το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο, τη μανούλα τους.

 Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός τους, απτόητα όμως τα αστέρια και τα πουλιά - παιδιά 5 – 7 και 7 – 11 ετών αντίστοιχα - μετέφεραν τη γιορτή στο εσωτερικό της Εστίας.

Εκεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα παιδιά, μεταμφιεσμένα σε εργαλεία, υλικά κλπ και μέσα από ένα μικρό θεατρικό, δημιούργησαν το δικό τους γλυκό,  «ένα γλυκό τόσο γλυκό όπως και οι μαμάδες μας», όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν φυσικό δεν έλλειψε η συγκίνηση των μαμάδων όταν δοκίμασαν το γλυκό που φτιάχτηκε με τόση αγάπη από τα παιδιά τους, κι όταν πήραν από τα χεράκια τους το δωράκι που έφτιαξαν  για εκείνες .

Ήταν μια γιορτή ξεχωριστή για μικρούς και μεγάλους και  όλοι θέλησαν να μάθουν τη μυστική… «συνταγή της μαμάς». 

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή