Γιώργος Οικονόμου: Σε τρία μέτωπα ο αγώνας που δίνουμε στο ΠΑΣΟΚ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Γιώργος Οικονόμου: Σε τρία μέτωπα ο αγώνας που δίνουμε στο ΠΑΣΟΚ

Σύντομος χαιρετισμός του Γιώργου Οικονόμου κατά την ευρεία κομματική σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ με κεντρική ομιλήτρια τη Μιλένα Αποστολάκη.

Φίλες και φίλοι,
Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ δίνουμε έναν αγώνα σε τρία μέτωπα.
Έναν αγώνα κατά της ανεύθυνης δεξιάς που οδήγησε αλόγιστα τη χώρα σε εκλογές επιδιώκοντας τη φενάκη παρασυρόμενοι από την ψευδαίσθηση μιας κυβερνητικής αυτοδυναμίας.

Δίνουμε μάχη με αυτούς που παρέδωσαν το δυσθεώρητο χρέος και έλλειμμα  το 2009 και δεν έκαναν ίχνος αυτοκριτικής γι’ αυτό.
Δίνουμε μάχη απέναντι στη δημαγωγία, στο λαϊκισμό, τον οπορτουνισμό, την ανευθυνότητα. Απέναντι σε αυτούς που άλλα λένε και ταυτόχρονα κλείνοντας το μάτι στον ελληνικό λαό λένε ότι τίποτα απ΄αυτά δε θα κάνουν.

Τέλος δίνουμε τη μάχη απέναντι και στον κακό μας εαυτό.

Εμείς λοιπόν λέμε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί με κορμό την υπεύθυνη Κεντροαριστερά, με κορμό τη δημοκρατική παράταξη, όπως την εκφράζει το ΠΑΣΟΚ και άλλες δυνάμεις βεβαίως. Αλλά πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ.

Δίνουμε έναν αγώνα σκληρό παντού, έχοντας κατά νου το μέλλον το δικό μας, της οικογένειάς μας, της πατρίδας.
Έχοντας κατά νου ότι η πρόταση μας είναι η πιο ειλικρινής, η πιο ρεαλιστική, η πιο σοβαρή.

Ευχαριστώ.

Καλό μας αγώνα, καλή μας δύναμη.Μιλένα Αποστολάκη: «Ήρθε η ώρα της αλήθειας»

Στο «Φρούριο» Τρικάλων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συγκέντρωση του ΠαΣοΚ στα Τρίκαλα με ομιλήτρια την πρώην υπουργό Μιλένα Αποστολάκη.

Η κ. Αποστολάκη σε δηλώσεις της, αναφέρθηκε στην πρόταση των 6 σημείων του ΠαΣοΚ «που βγάζουν από το Μνημόνιο την χώρα με ασφάλεια το 2015 και προβλέπει μηδενικές μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Σύμφωνα με την κ. Αποστολάκη, το ΠαΣοΚ θα απευθυνθεί τόσο στους ψηφοφόρους του της 6ης Μαΐου αλλά και σε αυτούς «που με …θυμό, έδωσαν ψήφο σε άλλα κόμματα για να τιμωρήσουν το ΠαΣοΚ».

Στην συγκέντρωση, έδωσαν το παρόν οι υποψήφιοι βουλευτές, με καθυστερημένη άφιξη των Χρήστου Μαγκούφη και του Χρήστου Γατσέλη.

Νωρίτερα η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη είχε ανακοινώσει και επίσημα την αποχώρησή της από το ψηφοδέλτιο και αναζητείται (πάλι) το… 7ο πρόσωπο για το ψηφοδέλτιο των Τρικάλων.

 

 

Επιστροφή