Τα παιδιά από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΉΦΑΙΣΤΟΣ» παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών.

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών.

Την Τρίτη 29-5-2012  τα παιδιά από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» παρακολούθησαν  παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών. Όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Η συμμετοχή όσο και η χαρά τους ήταν εντυπωσιακή όταν τους ζητήθηκε να παίξουν για λίγο οι ίδιοι καραγκιόζη κρατώντας τις φιγούρες ενώ η φαντασία και η δημιουργικότητα τους σε συνδυασμό με τη μουσική, έδωσε στην παράσταση νέα μορφή.


«Συγχαρητήρια κ.Τζίκα για την πολύ όμορφη παράσταση. Τα άτομα με αναπηρίες ενθουσιάστηκαν και διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά. Να είσαστε καλά και να δίνετε για πολλά χρόνια ακόμα τέτοιες παραστάσεις που είναι σπάνιες στις μέρες μας. Μας Θυμίζουν κάτι από τα παλιά χρόνια».

                                                                       
ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»
                                                                               
Ίτσιου Ανθή


Οι παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Σκιών πραγματοποιούνται στις μόνιμες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Σκιών, στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48). 
Είσοδος ελεύθερη για όλους.
Παράλληλα πραγματοποιούνται οργανωμένες πρωϊνές παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη, κατόπιν συνεννοήσεως για σχολικά τμήματα. Πληροφορίες : Δημοτικό Κουκλοθέατρο-Δημοτικό Θέατρο Σκιών 24310-73066.


«O Καραγκιόζης και το ξωτικό» είναι το έργο που θα παρουσιασθεί την Πέμπτη και Παρασκευή και ώρα  7.00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών του ΟΑΠΚΦΑ «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»


Με το έργο «Ο Καραγκιόζης και το ξωτικό » συνεχίζει τις παραστάσεις του το Δημοτικό Θέατρο Σκιών του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»  για τα παιδιά την Πέμπτη και την Παρασκευή ώρα 19:00

Ο Καραγκιόζης μένει στην άθλια, όλο τρύπες καλύβα του, πάντοτε πεινασμένος για φαΐ, μα πιο πολύ για καλαμπούρι, φάρσες, περιπέτειες και όνειρα. Πονηρός αλλά τίμιος, πάντα γενναίος πατριώτης στα ηρωικά έργα.

Ο Χατζηαβάτης είναι το άλλο μισό του κωμικού μας ήρωα. Μικροκατεργάρης, χρησιμεύει σαν μεσίτης στον κόσμο των πλουσίων και των δυνατών, αλλάζει όμως και γίνεται και αυτός καλός πατριώτης.

Ο Μπαρμπαγιώργος είναι χοντροκομμένος αλλά λεβέντης τσέλιγκας, θείος του Καραγκιόζη, δέρνει όλο τον κόσμο και πρώτον τον αγαπημένο του ανιψιό.
Ο Μορφονιός κοντός και κακομούτσουνος με μεγάλη μύτη, παιδί της μαμάς του, φαντάζεται ότι όλες οι κοπέλες σκοτώνονται για χάρη του.

Ο Κολλητήρης είναι ο πιο σοβαρός γιος του Καραγκιόζη και αγαπημένος όλων των παιδιών.
.
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στις μόνιμες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Σκιών, στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48).
Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Παράλληλα πραγματοποιούνται οργανωμένες πρωινές παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη, κατόπιν συνεννοήσεως για σχολικά τμήματα. Πληροφορίες : Δημοτικό Κουκλοθέατρο-Δημοτικό Θέατρο Σκιών 24310-73066.
 
 

 

 

Επιστροφή