Επιτυχημένη χρονιά για την Αθλητική Ένωση Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αθλητική Ένωση Τρικάλων
 
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η φετινή σεζόν και για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΤ.

 Μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας και την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΤ , όπου επί το πλείστον στην ομάδα αγωνίστηκαν νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής, ήρθε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο παιδικό από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι και στον τελικό κατάκτησαν πανάξια το τρόπαιο του θεσμού.

Η κατάκτηση του κυπέλου στο παιδικό πρωτάθλημα ήρθε ως επιστέγασμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΤ αλλά και στην πρώτη ομάδα.. Δουλεία που στηρίχτηκε στους Παναγιώτη Γκένα, Γιάννη Μιχάλη και Κώστα Νεοφώτιστο.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας έχει ρίξει το βάρος στις ακαδημίες έχοντας ως σκοπό την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι και θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα τα επόμενα χρόνια ενώ μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως ένα δικό μας παιδί ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος αγωνίζεται στην ομάδα των Τρικάλων καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια του , προσελκύοντας παράλληλα το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της χώρας μας.

Ασφαλώς και οι στόχοι της ΑΕΤ δεν σταματούν εδώ καθώς στόχος είναι η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία και όχι η εφήμερη χαρά. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο την σκληρή δουλειά, δίνοντας βάρος στα νεαρά παιδιά τα οποία σαν ομάδα εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Το Δ.Σ. της Αθλητική Ένωση Τρικάλων στην τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην γενικό αρχηγό των Τρικάλων και με μεγάλη εμπειρία παράγοντα, Μίλτο Νίκου ο οποίος και θα έχει την γενική ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος από το πόστο του τεχνικού διευθυντή ,την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας στην αντρική ομάδα αναλαμβάνει ο νεαρός τεχνικός Δημήτρης Ζήκος και στο πόστο του γενικού Αρχηγού παραμένει ο Θανάσης Κωστόπουλος .

 Σε ότι αφορά τον Παναγιώτη Γκένα η ΑΕΤ τον θεωρεί μέλος της μεγάλης οικογένειας της και άμεσο συνεργάτη του Πρόεδρου και όλου του προπονητικού τιμ. Η τυχόν απόφαση του να συνεργαστεί με οποίο άλλο σωματείο δεν αναιρεί όλα τα πιο πάνω.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το όνομα του γυμναστή της αντρικής ομάδας αλλά και των νέων προπονητών της ακαδημίας που θα πλαισιώσουν το υπεύθυνο στα τιμήματα υποδομής Γιαννη Μιχάλη..
 
Το Δ.Σ.

 

 

Επιστροφή