Οργώνουν τα χωριά τα κλιμάκια της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Οργώνουν τα χωριά τα κλιμάκια της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Κάτι λιγότερο από 10 ημέρες απέμειναν για την προσφυγή στις κάλπες και τα μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ Τρικάλων εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων μιας και η δυναμική που έχει αποκτήσει η παράταξη είναι μεγάλη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Την περασμένη Πέμπτη κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τοπικά στελέχη και ειδικότερα από τον πρώην δήμαρχο Τρικκαίων και υποψήφιο βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο, καθώς και την υποψήφια βουλευτή Ζέφη Νικολάου επισκέφθηκαν τοπικές κοινότητες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Κλεινοβού, όπου έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη. Οι δυο υποψήφιοι παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος ενώ κλήθηκαν να απαντήσουν και σε ερωτήσεις των κατοίκων. Τους δυο υποψηφίους συνόδευαν τόσο ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Νίκος Ζαχαράκης όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Τρικάλων στο Δήμο Φαρκαδόνας

Παράλληλα ένα ακόμη κλιμάκιο της τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων βρέθηκε σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας και ειδικότερα στις τοπικές κοινότητες Γριζάνου, Αχλαδοχωρίου και Παναγίτσας όπου με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή και δημοτικό σύμβουλο Τρικκαίων Νίκο Σακκά παρόντων: του πρώην προέδρου της ΔΗΜ.ΣΥ Γιώργου Γαντζούλα, του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Αναστασίου καθώς και του μέλους της ΝΟΔΕ Δημήτρη Γκάμα συνομίλησαν με τους αγρότες της περιοχής οι οποίοι και τους εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους για την κατάσταση που επικρατεί.

Όπως διαφάνηκε οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι Τρικαλινοί επιθυμούν την οικονομική σταθερότητα της χώρας και δίνουν ψήφο καρδιάς στη ΝΔ ώστε από το πρωί της 18ης Ιουνίου να σχηματίσει αυτοδύναμη Κυβέρνηση και να μπει τέλος στην αβεβαιότητα.

Δυναμική ΝΟΔΕ...ϊκή εξόρμηση στα χωριά του πρώην Δήμου Εστιαιώτιδας!

Εξόρμηση στα χωριά του πρώην Δήμου Εστιαιώτιδας Μεγαλοχώρι, Λόγγο και Πατουλιά, πραγματοποίησαν την περασμένη Τετάρτη στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ Τρικάλων με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Τρικκαίων και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλο. Μαζί του βρέθηκαν η υποψήφια βουλευτής Λήδα Παπαδημητρίου καθώς και οι Κώστας Κατσίκης, Βασίλης Νάκης, Δημήτρης Βακουφτσής και Απόστολος Ευθυμίου.

 Επίσης ο πρόεδρος της τοπικής Τρικκαίων Δημήτρης Καλέρης όπως και οι κ.κ. Κώστας Βράντζας και Κώστας Τσίγκας αντιπρόεδρος της ΕΑΣ και πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρίκκη, αντίστοιχα. Οι πολίτες της περιοχής τόνισαν ότι εμπιστεύονται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καθόσον επιθυμούν την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ αλλά και την ύπαρξη ισχυρής Κυβέρνησης από την επομένη των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

Επιστροφή