Οι Rock & Lace live στην Κεντρική Πλατεία Μουσική Σκηνή στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Οι Rock & Lace live στην Κεντρική Πλατεία Μουσική Σκηνή στα Τρίκαλα

Πέμπτη 14/6 και ώρα 9:30.
Opening act: Aex Hamel.
Eίσοδος 4 ευρώ.

Οι Rock & Lace δημιουργηθήκαν τον Μάιο του 2010 με διάθεση και προσδιορισμό να κάνουν κάτι ξεχωριστό δημιουργώντας και παίζοντας τη δική τους μουσική.

Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερα άτομα. Οι τρεις μουσικοί είναι από την Θεσσαλία και η τραγουδίστρια τους γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αυστραλία.

Ο ήχος τους κινείται γύρω από το σύγχρονο rock με επιρροές metal σε ξένο στίχο..

Έχουν εμφανιστεί Live σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Upstage, Kookoo live, Mikes Irish Bar, Ghost House) των Τρικάλων, της Λάρισας, τον Ιωαννίνων, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης σε διαγωνισμό heavy rock/metal (battle of the bands) προχωρώντας στην τελική φάση. Έχουν παίξει support στους Pavlovs Dog στο Ζυγό, στους Puressence, στους The Godfathers, στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στον Craig Walker των Archive, με τους Domenica, με τους Burning Sticks, στο Rocking under the Rocks Festival της Καλαμπάκας και στο Fringe Festival στο Γκάζι. Επίσης έχουν εμφανιστεί και παίξει ζωντανά σε μουσικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο τους digital single με τίτλο No Exception από την εταιρία Final Touch/Universal (εταιρία του γνωστού μουσικού παραγωγού Μίλτου Καρατζά) και στα μελλοντικά σχέδια τους βρίσκεται η ηχογράφηση ενός Album
Δείτε video:

 

 

Επιστροφή