Συνεχίζεται στα Τρίκαλα η έκθεση σιδηροδρομικής φωτογραφίας στο Κουρσούμ Τζαμί.

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συνεχίζεται στα Τρίκαλα η έκθεση σιδηροδρομικής φωτογραφίας στο Κουρσούμ Τζαμί.

Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζεται στο Κουρσούμ Τζαμί  η έκθεση σιδηροδρομικής φωτογραφίας.

Η έκθεση περιλαμβάνει την πλούσια και εξαιρετική δουλειά των μελών της φωτογραφικής ομάδας της πόλης μας με θέμα το σιδηρόδρομο.
Επίσης εκτίθεται συλλογή του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου με έδρα την Αθήνα, που αποτελείται από πολλές   επιλεγμένες  σιδηροδρομικές φωτογραφίες, που έχουν τραβηχτεί σε διάφορες   περιοχές της χώρας μας.

Τρία ταμπλώ είναι αφιερωμένα στον Θεσσαλικό Σιδηρόδρομο και την ιστορία του, με φωτογραφίες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι φωτογραφίες του Κέντρου Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα, ενώ δύο ταμπλώ περιλαμβάνει η συλλογή με  τις φωτογραφίες των λειψάνων της παλιάς γραμμής Καλαμπάκας-Κοζάνης-Βέροιας.

Επίσης οι επισκέπτες μπορούν να δουν φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδρομή του ΣΠΟΡΤ στο μονοπάτι των σιδηροδρομικών στον Μπράλο, φωτογραφίες από τη δραστηριότητα της Εταιρείας  Μουσειακών Σιδηροδρόμων Θεσσαλίας που δραστηριοποιείται στο Βελεστίνο και πολλές φωτογραφίες  από τις εκδρομές του ΣΦΣΤ.

Η έκθεση επίσης συμπεριλαμβάνει μεγάλη συλλογή γραμματοσήμων απ’ όλο τον κόσμο του συμπολίτη Νίκου Χελιδώνη με θέμα το σιδηρόδρομο, καθώς επίσης και μοντέλα αμαξοστοιχειών του ΟΣΕ που μας προσέφερε ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 18.00-22.00 τις καθημερινές  και 10.00-22.00 το Σάββατο και την Κυριακή.

Η έκθεση ολοκληρώνεται  την ερχόμενη Κυριακή.
Δείτε video:

 

 

Επιστροφή