Στα Τρίκαλα χθες ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στα Τρίκαλα χθες  ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος
    
Ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα στο "όχι" που είπε ο Τάσσος Παπαδόπουλος στο σχέδιο Ανάν, ένα δρόμο  δύσκολο που χρησιμοποιείται, ο φόβος, η απειλή, ο εκβιασμός και σε ένα εύκολο "ναι" που επιβάλλεται μέσω του φόβου του δόγματος του σοκ από τους τραπεζίτες προς τον ελληνικό λαό αλλά και την Ευρώπη του νότου.

Αυτά υπογράμμισε σήμερα αργά το απόγευμα από τα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

 Η οικονομική κρίση στην Ευρώπη ξεκίνησε, είπε  από την Ελλάδα και η Ελλάδα αποτέλεσε τον πυροκροτητή. Σήμερα έχουμε την είδηση ότι η Ισπανία θα μπει μέχρι 28 του μηνός σε έναν μηχανισμό στήριξης, και από ότι φαίνεται έπεται η Κύπρος αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ιδιαίτερα του νότου.

Αυτό σημαίνει, διευκρίνισε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος,  ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα δεν έχουν μόνο ενδιαφέρον ελληνικό. Είναι μία αναμέτρηση που θα δείξει αν οι λαοί μπορούν να αντισταθούν στη νέα τάξη πραγμάτων, εάν η Ελλάδα μπορεί να κρατήσει τη νέα τάξη πραγμάτων μακριά από την νότια Ευρώπη, αν θα παραδοθούμε στους τραπεζίτες, τόνισε ο ίδιος.

 Μιλώντας για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε πως ξεκίνησαν  πριν από τρεις μήνες, και με τη στήριξη του ελληνικού λαού κατάφεραν να έχουν το 11%, χωρίς να έχουν πρόσβαση στα μεγάλα ΜΜΕ καταρχήν, χωρίς να έχουν  οργανωτική δομή όπως τα περισσότερα κόμματα της μεταπολίτευσης, αλλά ουσιαστικά αυτό που κατάφεραν  ήταν να ανατρέψουν  την μεταπολίτευση, να ανατρέψουν  δηλαδή το καθεστώς που υπήρχε μέχρι σήμερα.
  Δυο κόμματα, πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με το παρελθόν τους, να μην βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διπολισμό του παρελθόντος εννοώντας το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Δύο κόμματα που ανέτρεψαν τις  ιδεολογίες  των ιδρυτών τους. 


Η Νέα Δημοκρατία που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στήριζε την Ευρώπη των Εθνών, την Ευρώπη των Εθνών Κρατών και έγινε σήμερα ο ουραγός του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ, ένα  ΠΑΣΟΚ, εξήγησε, που ξεκίνησε με τη ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

  Και κατάντησε να γίνει πιο νεοφιλελεύθερη ακόμη και από την κ. Μπακογιάννη. Και αυτοί οι δύο μαζί ο ένας να ακολουθεί τον άλλο και να προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό να συνεχίσει τα μνημόνια. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, την ώρα που βρίσκεται στην πτώχευση, σε μία πτώχευση που οδηγεί το σύνολο της Ευρώπης. 

 Γιατί εσωτερικά η ελληνική οικογένεια έχει πτωχεύσει. Ακόμα ο κ. Καμμένος μιλώντας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, τόνισε ότι, αυτό που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε στις 17 του μηνός είναι να προστατεύσουμε την ελληνική οικογένεια, και αυτό σημαίνει να επαναφέρουμε αυτό το οποίο καταργήθηκε με το πρώτο μνημόνιο, δηλαδή το άρθρο 15 παράγραφος 4 άρθρο που αναφέρεται στην ασυλία της χώρας.  

 Που σημαίνει τη δυνατότητα ενός εθνικά κυρίαρχου λαού, μιας εθνικά κυρίαρχης κυβέρνησης να αποφασίζει για το μέλλον της. Να αποφασίζει αν θα πληρώσει πρώτα τα νοσοκομεία, τους γιατρούς τα  φάρμακα, την παιδεία,  την υγεία του λαού, τους μισθούς και τις συντάξεις, ή αν οι δανειστές θα αποφασίζουν για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια, και εν συνεχεία ότι απομείνει. Και δεύτερον να βγάλει άμεσα την Ελλάδα από το αγγλικό δίκαιο.

Ακόμα υπογράμμισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν τα πάντα ώστε να είναι τρίτο κόμμα.
 Ακόμα ο Πρόεδρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση και εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη, λέγοντας πως της χαρίστηκε από τον κ. Σαμαρά μία έδρα, για να ξαναμπεί στη Βουλή διότι ο ελληνικός λαός δεν της επέτρεψε να το κάνει, στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.  

Eιδική αναφορά έκανε για το νομό Τρικάλων λέγοντας ότι τα Τρίκαλα είναι ένας νομός που έχει υποστεί από το μνημόνιο και την κρίση, μια τεράστια ζημιά, η ανεργία έχει ξεφύγει πλέον, και πολλά νέα παιδιά έχουν βρεθεί σε απόγνωση.  Πρόθεση της νέας τάξης πραγμάτων που επιβάλλουν οι τραπεζίτες, είναι να σταματήσει η πρωτογενής παραγωγή στην  πατρίδας μας. Η πρωτογενής παραγωγή είναι εκείνη που μπορεί να στηρίξει μια χώρα όταν υπάρχει μια μεγάλη οικονομική κρίση, κατέληξε ο κ. Καμμένος.

 

 

 

Επιστροφή