Στον ρου της προεκλογικής τρομοκρατίας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στον ρου της προεκλογικής τρομοκρατίας

Η Ελληνική Νέα Τάξη Πραγμάτων προ των πυλών.
Εεεεεε! Εσείς εκεί πέρα… «Tι θα κάνετε την επόμενη μέρα, ρεεεε!»
Ό, τι δεν κάνατε εσείς, ρεεε! Απατεώνες επί 38 χρόνια

«Περισσότερο φως, ηλεκτρολόγε, στη σκηνή! Πως θες, δραματουργοί κι ηθοποιοί, να δείξουμε τ' αντικαθρέφτισμα του κόσμου, μέσα στο μισοσκόταδο; Τούτο το σύθαμπο καλεί σε ύπνο. Ενώ εμείς θέλουμε ξύπνιους θεατές-κι ακόμα πιο πολύ: ξυπνούς! Κάν' τους να ονειρε

Αφιέρωμα από τον Πολίτη Βάιο Φασούλα

          Στο βραχυκυκλωμένο από κάθε άποψη προεκλογικό τοπίο το οποίο έχει αποκτήσει θέα πολεμικού μετώπου, η αστική τρομοκρατική αντιπαράθεση προπάντων της ΝΔ, του Πασόκ και άλλων ευρωπαϊκών δεξιών κομμάτων έναντι της ανόδου της Αριστεράς προς την εξουσία, δεν έχει προηγούμενο. Σ’ αυτό λοιπόν που λέγεται «Αριστερά», χωρίς ενδοιασμούς θα περάσουμε στο «πολεμικό» μέτωπο, θα σταθούμε δίπλα της και από κει θα καλέσουμε τον αφέντη λόγο να μας οδηγήσει στη νίκη…

            Μεταξύ του ψεύδους, του θράσους και της ασύστολης τρομοκρατίας που εξαπολύουν οι εν Ελλάδι μνημονιακές δυνάμεις-φανατικοί υπηρέτες  των Βρυξελλών και λοιπόν ευρωεκτρωμάτων ενάντια στο λαό, σε μειονεκτική θέση θα βρούμε τους εραστές των τοκογλύφων. Θα βρούμε αυτούς που έμαθαν να παίζουν με τη φωτιά, να χαϊδεύουν αυτιά και να προσκυνούν βρώμικες ποδιές ανδρεικέλων. Αυτούς που μας έφεραν στο σημερινό χάλι. Αυτοί οι «ήρωες» καταπατητές των εθνικών δικαιωμάτων της Χώρας μας και του λαού μας.

            Θα βρούμε αυτούς που, παρότι βρίσκονται σαβανωμένοι στα πολιτικά τους «νεκροκρέβατα» από τους Πολίτες που τους οδήγησαν στην ανεργία, στη φτώχεια, στην ολική περιθωριοποίηση, στην μετανάστευση, στον κοινωνικό διχασμό-ρατσισμό. Στις ληστείες και αρπαγές των ασφαλιστικών ταμείων. Στις περικοπές των συντάξεων όλων των κλάδων. Στην αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας με ό, τι συνεπάγεται, στην στρωματοποίηση made in νέα ζοφερή ελληνική τάξη πραγμάτων (τον κακό τους τον καιρό) από τα μνημόνια-μόνιμη υποταγή στους τοκογλύφους και όχι μόνο οικονομική και στην αυτοκτονία των Πολιτών.

            Όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν ολόκληρες δεκαετίες και γλυκάθηκαν και χόντραιναν τους πισινούς τους σε βάρος του συνόλου, απλού και αθώου καταναλωτή και βυθίστηκαν στη διαφθορά και υποβάθμισαν τους Πολίτες σε πρόβατα και ανίδεους για να μπορούν να τους αρμέγουν, ετοιμάζουν την τελική τους έξοδο απ’ το κομματικό τους άντρο να «σώσουν», λένε, την Πατρίδα. Να τη «βγάλουν», λένε και … δεσμεύονται, από την αφάνεια και το μαρασμό που η Αριστερά την οδηγεί και να την δέσουν μια και για πάντα στο απάνθρωπο άρμα των μνημονίων.             

Τώρα, κοντός ψαλμός αλληλούια. Αυτούς λοιπόν τους Πολίτες ας τους αντιμετωπίσουν ανάλογα με το χιλιοειπωμένο σαχλό ερώτημα που του έθεσαν:

            «Tι θα κάνετε την επόμενη μέρα, ρεεεε!» Ερωτούν οι δυστυχισμένες και ξεθωριασμένες ελίτ της ΝουΔου και του Πασόκ. Απάντηση: Ό, τι δεν κάνατε εσείς απατεώνες επί 38 χρόνια. Και ο κόσμος τους, αυτός ο κόσμος ο χαλιναγωγημένος και περιφερόμενος σαν το σκύλο στα χασάπικα να αρπάξει κάνα ξεκοκαλισμένο από τα αχόρταγα δόντια της ελίτ κόκαλο τούς ακολουθούσε πιστά, μετεωρίζεται στα ακούσματα της βοής που ξεχύθηκε παντού και ουρλιάζει:

            Εεεεεε! Εσείς εκεί πέρα! Αδέλφια, ξαδέλφια και ανίψια, φίλοι και γνωστοί / Πείτε στις νύφες σας, γαμπρούς και συμπεθέρους /και δώστε το μήνυμα σε φίλους, γνωστούς, γειτόνους και χωριανούς / Θυμηθείτε και ψηφίστε εκεί που ανήκετε / Διώξτε τα σκότη να περάσει φως…»

            Λίγα τα εναπομείναντα εικοσιτετράωρα για τους παροικούντες στους κλειστούς ως χτες τοίχους της Ιερουσαλήμ που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον τρόμο καθώς ακούνε τη λαϊκή βοή να οργιάζει. Λίγα τα εικοσιτετράωρα που έμειναν ακόμη. Λίγα μερόνυχτα ακόμα και οι «πυλώνες» αυτής της Χώρας και του λαού της, θα τρίζουν και θα σείονται από συνεχόμενες δονήσεις, θα γκρεμίζουν είδωλα και τα ίδια είδωλα θα σκεπάσουν τους τάφους που οι ίδιοι άνοιξαν.

Λίγες ακόμα μέρες και για τους τροϊκανούς και Δουνουτούδες. Θα τους λείψει το χρυσό κουτάλι που οι αδίστακτοι βάρβαρα βουτούσαν και ρουφούσαν μέχρι και τις τελευταίες σταγόνες του ελληνικού αίματος. Λίγες ακόμα μέρες και για την αλλαγή πορείας της ΕΕ, που… παραδόξως με τα συμπαρομαρτούντα μπορεί να ξεκινήσει και από την Ελλάδα. Χωρίς πλέον άλλες καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα εδώ κα τώρα απαιτείται η πλήρη διάλυσή της και η άμεση ανασυγκρότησή της σε Ενωμένη Ευρώπη των Λαών και όχι σε «Ε.Ε» των τραπεζών, των τοκογλύφων των εμπόρων φαρμακοβιομηχανιών, Πολέμων και όπλων.


            Παρεμπιπτόντως, άλλη Ευρώπη οραματίστηκαν οι έλληνες, ιδιαίτερα της Γερμανίας, μάλιστα πριν ακόμα φανεί στο προσκήνιο ο τότε… σοσιαλιστής και μέγας λαοπλάνος πρόεδρος του Πασόκ μιλούσε για «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο». Άλλη Ευρώπη οραματιστήκαμε όταν ο επόμενος πρόεδρος του Πασόκ κ. Κ. Σημίτης τη στιγμή που η «Ε.Ε» βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία αυτός, ο πρόεδρος του Πασόκ και «συνδετήρας» της Ελλάδας στην Ευρωζώνη…,!!(αυτά πληρώνουμε σήμερα...,)…τιμούσε με την παρουσία του την πενηντάχρονη γιορτή του ΝΑΤΟ.

            Αμετανόητοι «ήρωες, ποτισμένοι απ’ τη μέθη της εξουσίας, δεν μπορούν να δεχτούν ή να κατανοήσουν ότι η πλέμπα, αυτή που ως χτες καταπατούσαν και κορόιδευαν θα τους «θάψει» μέσα στα δικά της απέραντα στρώματα τα γιομάτα, θυμό και οργή, αποστροφή και αγανάκτηση και καμιά δύναμη ή θεός δε θα μπορέσει να τους σώσει εκτός και αν οι ίδιοι συνετιστούν και διπλώσουν την ουρά τους κάτω απ’ τα σκέλη τους, τρίψουν τα κέρατά τους στις πέτρες ώστε οπτικά να μην ξεχωρίζουν από τους συνανθρώπους τους και τους δημιουργούν αβεβαιότητα και ανατριχίλα και κάπου κρυφτούν. Θα ήταν η πιο έντιμη πράξη τους.

            Η Ελληνική Νέα Τάξη Πραγμάτων, ναι καλά το διατυπώνουμε, περί αυτού πρόκειται, είναι προ των πυλών. Πολίτες τη φέρνει η Αριστερά και μην τρομάζετε. Τη φέρνει η καταπιεσμένη και εξαθλιωμένη κοινωνία μας. Τη φέρνει η ίδια βάρβαρη πολιτική των Τροϊκανών και Δουνουτούδων. Ανοίξτε δρόμο να περάσει. Μη σκιάζεστε το  ψεύδος, το θράσος και την τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει οι εν Ελλάδι μνημονιακές δυνάμεις-φανατικοί υπηρέτες των Βρυξελλών και λοιπόν ευρωεκτρωμάτων ενάντια στο λαό. Μη σκιάζεστε την κομματική συσκότιση, ανοίξτε δρόμο να περάσει το φως…! Αφήστε τη νέα γενιά να πάει μπροστά. Μαζέψτε τις σκιές σας να περάσει το φως. Δεν μπορείτε πλέον να κρύβεστε στο σκοτάδι κι εμείς δεν το ανεχόμαστε άλλο.

            Οι αντιδημοκρατικές ελίτ, σοσιαληστικές και φιλελεύθερες, καπιταλιστικές, αυταρχικές ή φασιστικές, ας επιλέξουν οι ίδιοι πως θέλουν να λέγονται και τι προτιμάνε, ώρα τους είναι να κλείσουν τα μαγαζάκια τους και να ξεκουμπιστούνε...

            «Περισσότερο φως, ηλεκτρολόγε, στη σκηνή! Πως θες, δραματουργοί κι ηθοποιοί, να δείξουμε τ’ αντικαθρέφτισμα του κόσμου, μέσα στο μισοσκόταδο; Τούτο το σύθαμπο καλεί σε ύπνο. Ενώ εμείς θέλουμε ξύπνιους θεατές-κι ακόμα πιο πολύ: ξυπνούς! Κάν’ τους να ονειρευτούν στο πλέριο φως!…» (Μπ. Μπρεχτ).

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιούνιος  13  2012  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

 

 

Επιστροφή