WE CAN MAKE U DANCE στην κεντρική πλατεία Τρικάλων αύριο Τρίτη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Σχολή Χορού Let`s Dance The Dancing Academy

Σχολή Χορού Let`s Dance The Dancing Academy - Εκπλήσσει πρωταγωνιστώντας η σχολή χορού

«Let`s Dance The Dancing Academy» και ανάβει φωτιές στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας με τις ποικίλες δραστηριότητές της.

Όπως θα δούμε και στην φετινή εκδήλωση της σχολής (στις 19-Ιουνίου-2012 στην κεντρική πλατεία Τρικάλων) που τα τελευταία χρόνια κατέπληξε κοινό κάθε ηλικίας, έτσι και φέτος επιστρέφει δυναμικά για να ανεβάσει στο ανώτατο βάθρο την τέχνη του χορού πέρα από κάθε ανταγωνισμό. Για το σκοπό αυτό η «Let`s Dance» φέρνει στους ενδιαφερόμενους ότι πιο δυναμικό και καταξιωμένο σε έμψυχο δυναμικό διεθνούς κύρους και επιπέδου στην τέχνη του χορού.

Latin, Hip hop, Breakdance, Salsa, Ballroom, Arg. Tango, Oriental και Zumba είναι μερικά από τα είδη χορού που θα μπορέσετε να απολαύσετε σε αυτή τη μαγική βραδιά.

So be there and Let`s Dance!!!!
Cause WE CAN MAKE U DANCE!!!

After Party στο Cafe Bistro Gambrinus Ασκληπιού 10
με τον πολυαγαπημένο μας DJ DON CORTELI ( Θεσσαλονίκη )


Θέλετε και εσείς να αποκτήσετε τα οφέλη του χορού;;;

Μέσα από την πειθαρχία, την εκγύμναση, την καλή φυσική και ψυχική κατάσταση και την ψυχαγωγία που θα δώσει ένα άλλο νόημα στην καθημερινότητα σας;;;
Για όλους εσάς η σχολή μας θα είναι κοντά σας τους καλοκαιρινούς μήνες με ταχύρυθμα τμήματα σε όλα τα είδη!!!!!
Η σχολή μας είναι μέλος τις Ε.Χ.Ο.Ε (Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος) η οποία είναι μέλος τις IDSF, (International DanceSport Federation) παγκοσμίως αναγνωρισμένη και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Χοροδιδασκάλων και Αθλητών Χορού με επαγγελματίες καθηγητές και πολυετής σπουδές στον χορό.

Παράλληλα, έχοντας ως γνώμονα τη δεδομένη οικονομική κατάσταση η «Let`s Dance» διατηρεί τα δίδακτρα προσιτά και χαμηλά γιατί ο χορός είναι για όλους και είναι υπόθεση πολιτισμού στη ζωή μας, στην πόλη μας, στη χώρα μας.

Στη σχολή λειτουργούν τμήματα κάθε ηλικίας από 3 έως 83 ετών. Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται καθημερινά από 10:00-14:00 και 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-14:00 .

Για πληροφορίες καλέστε στο 24310-78455 , 6970096718 ή επισκεφτείτε στην έδρα της σχολής Ασκληπιού 3 στον 3ο όροφο.
Let`s Dance The Dancing Academy

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή