ΑΘΑΝΑΤΟΙ - Από 3-5/9 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΑΘΑΝΑΤΟΙ - Από 3-5/9 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.
φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.
http://cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 110 λεπτά ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
Σκηνοθεσία: ΤΑΡΣΕΜ ΣΙΝΓΚ
Ηθοποιοί: ΣΤΙΒΕΝ ΝΤΟΡΦ ,ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ , ΦΡΙΝΤΑ ΠΙΝΤΟ , ΚΕΛΑΝ ΛΟΥΤΖ , ΛΙΟΥΚ ΕΒΑΝΣ , ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ.

Το "Immortals" στέφει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του κόσμου στην ελληνική μυθολογία. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Θησέας που θα ηγηθεί της μάχης ενάντια στους φυλακισμένους Τιτάνες, έχοντας τη βοήθεια των Θεών του Ολύμπου. Όταν ένας βασιλιάς οδηγούμενος από τη δίψα του για εξουσία επιτεθεί με τον πολεμικό του πέλεκυ στην αρχαία Ελλάδα, απειλώντας να εξαφανίσει την ανθρωπότητα, ένας γενναίος νέος χωρικός θα ορθώσει απέναντι του, το ανάστημά του.
Μια επική ιστορία προδοσίας, εκδίκησης και πεπρωμένου στην ταινία Αθάνατοι, μια εντυπωσιακή περιπέτεια δράσης. Η ταινία γυρίστηκε σε παρόμοιο αισθητικά στυλ, με αυτό των «300» του Ζακ Σνάιντερ, ενώ σκηνοθέτης ανέλαβε ο Ταρσέμ Σινγκ, σκηνοθέτης του «The Cell», ταινίας που εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο οπτικό της στυλ. Το σενάριο είναι του Κριστιάν Γκούντεγκαστ και των ελληνικής καταγωγής Βλάση και Τσάρλι Παρλαπανίδη. http://www.immortalsmovie.com/splash/index.html
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Ανεπανάληπτα εντυπωσιακό, θριαμβευτικά όμορφο, τόσο συναρπαστικό που δεν σου επιτρέπει να υψώσεις αντιρρήσεις, «Οι Αθάνατοι» είναι το σημείο όπου η ποπ κουλτούρα συναντά την μεγάλη τέχνη. Κι αν το τίμημα είναι η έλλειψη βάθους, «τρισδιάστατων» χαρακτήρων και μιας πυκνότερης ουσίας, ας είναι. Αυτό που κερδίζεις είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που χάνεις. Flix (Γιωργος Κρασσακοπουλος)

Αυτό το μπλοκμπάστερ παρά την αλλοίωση των ελληνικών μύθων προς χάριν μιας νέας μυθοπλασίας χολιγουντιανής κατασκευής πετυχαίνει έναν καλό συνδυασμό, συμπαθητικών (για το είδος) ερμηνειών, σκηνών μάχης (σε ατομικό ή σε συλλογικό επίπεδο), καθώς και ενός διάχυτου ερωτισμού, κυρίως για εμπορικούς λόγους.…αναδεικνύει αισθητικά το σύνολο της ταινίας και της μυθοπλασίας, ενώ η χρήση των χρωμάτων αλλά και των αναφορών στην γλυπτική ή στην αρχαία ζωγραφική - ακόμα μάλιστα και στις εικαστικές προσεγγίσεις της Βυζαντινής περιόδου (!) - εμφανέστατες στο έμπειρο μάτι, μας δίνει ένα άριστο πλαστικό-conceptual οπτικό αποτέλεσμα.  myfilm.gr (Γιαννη Ραουζαιου)



ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΑ
ΘΕΡΙΝΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE –ΜΥΛΟΣ
στο Μύλο Ματσόπουλου
μαγευτικό περιβάλλον, άνετα καθίσματα,
σύγχρονα μηχανήματα, αναψυκτήριο.
Τηλ. 24310 20000
http://cine-mylos.blogspot.com
Ώρες προβολών: Καθημερινά  21.45
Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.
φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.
3-5/9
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 110 λεπτά (Α-17)
ΠΡΟΣΕΧΩΣ:
ΑΥΛΑΙΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝ-ΦΟΥ

 

 

Επιστροφή