Βόλεϊ από... Ευθύμη Ρεντζιά !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Βόλεϊ από... Ευθύμη Ρεντζιά !

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κου Μιχαλάκη και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κου Ρεντζιά.

 O κος Μιχαλάκης και ο κος Ρεντζιάς καλωσόρισαν την Εθνική στα Τρίκαλα, της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο κρίσιμο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί για ένα τριήμερο στην πόλη, μεταφέροντας και τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Αγοραστού.


Κοι οι δύο άνδρες εξέφρασαν τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στην Εθνική ομάδα, τόσο για την ομαλή φιλοξενία και προετοιμασία της στα Τρίκαλα, όσο και για την επιτυχία της στους αγώνες, επισημαίνοντας ότι όλη η πόλη ζει γι`αυτή την αθλητική γιορτή, προβλέποντας ένα γεμάτο Δημοτικό Κλειστό.

Επισημάνθηκε για μια ακόμη φορά το κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της ΕΟΠΕ, που οδήγησε στην ανάθεση αυτού του πολύ σημαντικού διεθνούς τουρνουά στα Τρίκαλα και εκφράστηκε η σιγουριά ότι και αυτή η διοργάνωση θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.


Μια διοργάνωση που εντάσσεται στην πολιτική της Περιφέρειας Θεσσαλίας για ανάληψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που αφήνουν πολλά και σημαντικά οφέλη στις κοινωνίες των πόλεων της Θεσσαλίας, σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο.

Η σύντομη συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ των δύο πλευρών και την ανανέωση του ραντεβού στο Δημοτικό Κλειστό την προσεχή Πέμπτη.


Στη συνάντηση με τους Αντιπεριφερειάρχες παραβρέθηκαν οι παίκτες της Εθνικής, ο προπονητής της κος Λεώνης, ο team manager κος Κουντουρίδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, κος Τσίγκας και κα Αργυροπούλου.



Περιφέρεια Θεσσαλίας
                                                                        
Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων
                                                   
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής
 
Ρεντζιά Ευθύμιου

 

 

Επιστροφή