Με την έλευση του φθινοπώρου ο ΣΦΣΤ επαναρχίζει τη δραστηριότητά του

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Με την έλευση του φθινοπώρου ο ΣΦΣΤ επαναρχίζει τη δραστηριότητά του

Ήδη την περασμένη Πέμπτη πολλές δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν έξω και μέσα στο τρενάκι έναντι  του σιδηροδρομικού σταθμού, όπου οργανώθηκε συνάντηση που περιλάμβανε και υπαίθριο ψήσιμο (barbeque).

Η βραδυά ήταν αρκετά κεφάτη και έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσους ήρθαν να πιουν ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα, να ξανασμίξουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τη δράση του συλλόγου μας.  Σημαντική ήταν και η παρουσία  πολλών μελών της φωτογραφικής ομάδας Τρικάλων, ενώ όμορφη πινελιά αποτέλεσε και η διέλευση της  πολυπληθούς ομάδας των ποδηλατών  που το ίδιο βράδυ είχαν την προγραμματισμένη ποδηλατάδα τους στην πόλη.ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 του Σεπτέμβρη ο ΣΦΣΤ οργανώνει διήμερη εκδρομή στη μαρτυρική πόλη των  Καλαβρύτων  με το εξής πρόγραμμα:

Το Σάββατο θα επισκευθούμε τους Δελφούς,  τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου και το απόγευμα με το τρένο του οδοντωτού μέσα από το πανέμορφο  φαράγγι του Βουραϊκού θα ανεβούμε στα Καλάβρυτα όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

Την Κυριακή θα επισκευθούμε το μνημείο που υπάρχει στον τόπο της θυσίας  καθώς και τις μονές της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου. Η κάθοδος από τα Καλάβρυτα θα γίνει και πάλι με τον οδοντωτό και κατά την  επιστροφή θα σταματήσουμε  το απόγευμα στο Γαλαξείδι.

Το κόστος της συμμετοχής είναι 75 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει  όλες τις μετακινήσεις  με πούλμαν και τρένο καθώς και τη διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:  6979553692 και 6976187057.

 

 

Επιστροφή