«Κόλλησαν» οι πρωτοπόροι - ΑΕΤ και Δήμητρα έχασαν βαθμούς στην 12η αγωνιστική της Α’ ερασιτεχνικής

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 «Κόλλησαν» οι πρωτοπόροι -  ΑΕΤ και Δήμητρα έχασαν βαθμούς στην 12η αγωνιστική της Α’ ερασιτεχνικής

Δυο εκπλήξεις επεφύλαξε η 12η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής. Οι πρωτοπόροι, ΑΕΤ και Δήμητρα, σκόνταψαν απέναντι σε Παραληθαίους και Καστράκι αντίστοιχα, δίνοντας την ευκαιρία στο Φλαμούλι, που νίκησε δύσκολα στον Πύργο με 1-2, να πλησιάσει στους 4 βαθμούς.


1 ΑΕΤ – Παραληθαίοι 1-1
2 Καστράκι – Δήμητρα 1-1
3 Πύργος – Φλαμούλι 1-2
4 Αχιλλέας – Μεγαλοχώρι 0-2
5 Κρύα Βρύση – Καλύβια 1-3
6 Φαρκαδόνα – Μεγάρχη 4-1
7 Πρόδρομος – Απόστολοι 1-1
8 Βαλτινό – Πυργετός 0-1

Η εικόνα των αναμετρήσεων έχει ως εξής:

ΑΕΤ – Παραληθαίοι 1-1
Τη 2η της ισοπαλία στη φετινή χρονιά γνώρισε η ΑΕΤ που απέναντι στους Παραληθαίους, δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 1-1.
Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο για τους γηπεδούχους που μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 67ο λεπτό όταν ο Βλαχάβας δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Αρσενόπουλου με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Οι Παραληθαίοι όμως απάντησαν στο 84ο λεπτό με εύστοχο, διαγώνιο σουτ του Τρακάκη.
 
Καστράκι – Δήμητρα 1-1
Η ανοδική πορεία του Καστρακίου φάνηκε σε μια ακόμη αγωνιστική καθώς ο Βράχος έκοψε τη φόρα της Δήμητρας με το τελικό 1-1 να φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα καθώς το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών που δε δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σίμο με 1-0 και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 30΄όταν ο Ρούκας τροφοδότησε τον Γαλάνη ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
 
Πύργος – Φλαμούλι 1-2
Μπαστούνια… τα βρήκε το Φλαμούλι στον Πύργο αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει με 1-2. Ο Νικολούσιος ήταν εκείνος που στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Ο Πύργος όμως δε κατέθεσε τα όπλα που κατάφερε στο 40ο λεπτό να φέρει το ματς στα ίσια με τον Αγγέλη να νικά τον Ντάσκα για το 1-1.
Όμως ο Νικολούσιος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 60’με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2… αποτέλεσμα που φέρνει το Φλαμούλι 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή.
 
Αχιλλέας – Μεγαλοχώρι 0-2
Μια ακόμη νίκη κατάφερε να πάρει το Μεγαλοχώρι που συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη φετινή σεζόν. Η Θύελλα επικράτησε στο «Σωτήρης Ζιντζιόβας» του Αχιλλέα Μπάρας με 0-2. Στο α μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19’όταν από σέντρα του Μπασιάκα ο Β. Ανδρέου με σουτ πέτυχε το 0-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησνα να αντιδράσουν , έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 69ο λεπτό με τον Ζαχαράκη και τελικά στο 76’ ο Β. Ανδρεόυ, αφού κέρδισε πέναλτι από τον Κουλούρη, ευστόχησε στην εκτέλεση γράφοντας το 0-2. Να σημειωθεί πως ο Τέγος για τους γηπεδούχους ειχε δοκάρι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Κρύα Βρύση – Καλύβια 1-3
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήραν τα Καλύβια καθώς στο γήπεδο της Διάβας επικράτησαν της Κρύας Βρύσης με 1-3.
Οι Καλυβιώτες βρέθηκαν σε θέση ισχύον νωρίς καθώς μόλις στο 9ο λεπτό ο Λιάκος απέκρουσε με το χέρι σουτ του Κόκκοβα με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο Ρέπας εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 0-1.
Στο 48’ οι γηπεδούχοι, παρά το ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο αντέδρασαν και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλμπάνη. Τα Καλύβια όμως είχαν το πλεονέκτημα και στη συνέχεια μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη καθώς στο 60ο λεπτό ο Οικονόμου και στο 77ο ο Τσιαφίτσας… διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

Φαρκαδόνα – Μεγάρχη 4-1
Παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Γριζανίτης δεν ήταν στον πάγκο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Φαρκαδόνα ήταν καταιγιστική και επικράτησε της Μεγάρχης με το εντυπωσιακό 4-1.
Μόλις στο 11ο λεπτό ο Γρηγορίου άνοιξε το σκορ ενώ στο 29ο, ο Βολιώτης ήταν στη σωστή θέση μετά την απόκρουση πέναλτι του Παπαγεωργίου και έκανε το 2-0.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου η Μεγάρχη μείωσε με τον Μπαμπατσιά αλλά ο γρηγορίου στη συνέχεια ανέλαβε δράση. Αρχικά έκανε το 2-1 από ασίστ του Τσιώλη ενώ στο 84ο λελπτό με πλασέ από επίκαιρη θέση πέτυχε με χατ τρικ το 4-1.
 
Πρόδρομος – Απόστολοι 1-1
Με τον κακό αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει τις προσπάθειες τους, ο Πρόδρομος και οι Απόστολοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1… σκορ που φαντάζει απόλυτα δίκαιο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 70’ όταν ο Κωσταρέλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τζέτζια κάνοντας το 0-1 αλλά ο Πρόδρομος ισοφάρισε στο 81ο λεπτό όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Μπανάσιου, ο Τζερεμές σκόραρε για το 1-1.
 
Βαλτινό – Πυργετός 0-1
Το παιχνίδι του Βαλτινού με τον Πυργετό άφησε πικρή γεύση στους φιλάθλους καθώς στιγματίστηκε από επεισόδια σε βάρος τους διαιτητή κ. Χιώτη μετά από πέναλτι που υπέδειξε στο 86ο λεπτό υπέρ των φιλοξενούμενων.
Ο Μπαλαούρας ανατράπηκε στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ακολούθησε ένταση με αποτέλεσμα ο Χιώτης να αποβάλει τους Περνέζα και Α. Σταμούλη.
Μετά από 10λεπτη διακοπή και με την παρουσία της αστυνομίας, το παιχνίδι συνεχίστηκε και ο τερματοφύλακας Ιακωβάκης εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Τα αποτελέσματα (12η αγ)
Κρ Βρύση - Καλύβια 1-3
ΑΕΤ - Παραληθαιοι 1-1
Πύργος - Φλαμουλι 1-2
Φαρκαδόνα - Μεγάρχη 4-1
Αχιλλέας - Μεγαλoχώρι 0-2
Βαλτινό - Πυργετός 0-1
Πρόδρομος - Απόστολοι 1-1
Καστράκι - Δήμητρα 1-1

Η βαθμολογία
ΟΜΑΔΕΣ     Β
Δήμητρα    32
ΑΕΤ    32
Φλαμούλι    28
Φαρκαδόνα    22
Μεγαλοχώρι    21
Καλύβια    20
Παραληθαίοι    20
Κρύα Βρύση    18
Πυργετός    16
Καστράκι    11
Πύργος    10
Αχιλλέας Μπάρας    10
Πρόδρομος    9
Μεγάρχη    9
Βαλτινό    7
Άγιοι Απόστολοι    6

Η επόμενη αγωνιστική (13η)
Καστράκι-Πρόδρομος
Δήμητρα-Βαλτινό
Άγιοι Απόστολοι-Αχιλλέας Μπάρας
Μεγαλοχώρι-Πύργος
Μεγάρχη-ΑΕΤ
Φλαμούλι-Κρύα Βρύση
Καλύβια-Παραληθαίοι
Πυργετός-Φαρκαδόνα 

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή