Απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε. Τρικάλων στο ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε. Τρικάλων στο ΣΥΡΙΖΑ

Σε απάντηση στην αμφίβολης λογικής ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Νομαρχιακής Τρικάλων Σύριζα, θα πρέπει για ακόμη μια φορά να τονίσουμε πως ο Σύριζα δεν μπορεί να αποτελέσει πολιτικό φορέα προόδου για τον Έλληνα και τον τόπο.

Η εμμονή των στελεχών του Σύριζα στις μηδενικής αποτελεσματικότητας οικονομικές πολιτικές του παρελθόντος και η αποστροφή τους σε κάθε μορφή εξέλιξης και κέρδους μπορεί να αποτελέσει έναν καταστροφικό συνδυασμό.

Αυτή τη φορά στελέχη του Σύριζα εκφράστηκαν ενάντια στην ανάγκη για απελευθέρωση της παιδείας, δηλαδή στη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων.


Φαίνεται πως τα στελέχη του Σύριζα, ενώ έχουν μια πολύ καλή εικόνα του τι επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια με τις συνεχείς καταλήψεις που υποκινούνται από τις φοιτητικές του παρατάξεις καθώς και με έναν αναποτελεσματικό συνδικαλισμό που και πάλι σε ένα μεγάλο βαθμό ενισχύεται από τάξεις του Σύριζα με αποτέλεσμα να στρεβλώνουν κάθε ομαλή λειτουργία του ελληνικού πανεπιστημίου, συνεχίζουν να θέλουν η κατάσταση αυτή να διαιωνίζεται χωρίς καμία λύση ή αλλαγή.

Είναι απορίας άξιον το γεγονός γιατί μια πολιτική δύναμη δεν μπορεί να αντιληφθεί τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και συνεχίζει να είναι απαγκιστρωμένη σε μετεμφυλιακές συνήθειες και δεδομένα. Το κράτος ως επιχειρηματίας απέτυχε, και μαζί με το κράτος απέτυχε η λειτουργία σε καίριες κοινωνικές δομές, όπως η παιδεία και η υγεία. Η λύση πρέπει να αναζητηθεί μέσα από την ελεύθερη αγορά.

Είναι η λύση που η ΝΔ πρεσβεύει δεκαετίες τώρα αναγνωρίζοντας την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα που αυτό θα είχε πρωτίστως στο επίπεδο της εκπαίδευσης.
Ο Σύριζα φαίνεται δεν επιθυμεί να αναλογιστεί το ποσοστό ελλήνων φοιτητών που αναζητούν στο εξωτερικό σχολές για μια αναγνωρισμένης αξίας γνώση καθώς και τα διαφυγόντα χρήματα των οικογενειών τους στο εξωτερικό τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα η εθνική οικονομία να αιμορραγεί συνεχώς.

Η συμβολή βέβαια του Σύριζα για το καλό της εθνικής οικονομίας είναι γενικότερα αμφίβολή. Μόλις αυτές τις μέρες σε συνεδρίαση του ΔΝΤ, μόνο η Βραζιλία, ο τόπος που ο κύριος Τσίπρας με την οικογένειά του πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων, αρνήθηκε την επόμενη δόση που περιμένει η χώρα μας ώστε να εκπληρώσει βασικές υποχρεώσεις της. Στις συνομιλίες του ο κύριος Τσίπρας με την πολιτική ηγεσία της Βραζιλίας, τι ακριβώς ζήτησε; Υποστήριξε ή όχι την επόμενη δόση για την Ελλάδα. Και στις δύο περιπτώσεις η συμβολή του υπήρξε απόλυτα επικίνδυνη.

Η στάση του Σύριζα μπορεί πλέον να αναγνωριστεί πολύ εύκολα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή αποδυνάμωση του Σύριζα σε δημοσκοπικό επίπεδο, καθώς οι αναρχικές βλέψεις στελεχών του πρώτης γραμμής καθώς και η ολιγωρία που συνεχώς επιδεικνύουν στο να καταδικάζουν εγκλήματα και όλες τις μορφές βίας φοβίζουν την ελληνική κοινωνία.

 Η ακρότητα του Σύριζα, την οποία η ΝΔ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς, περιέγραφε με αλάνθαστο τρόπο, πλέον αναγνωρίζεται και φοβίζει. Η ελληνική κοινωνία δεν επιτρέπει ακρότητες, βία και ψέμα, γι’ αυτό και ο Σύριζα, που από την απαρχή του κυρίου Τσίπρα στην προεδρία αποτέλεσε μια πολιτική φούσκα, δεν μπορεί να σταθεί κοινοβουλευτικά και να διεκδικήσει την εξουσία.  

ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

Επιστροφή