Βραβεύσεις και κοπή πίτας για την Ακαδημία του Αιόλου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Βραβεύσεις και κοπή πίτας για την Ακαδημία του Αιόλου
   
Διακόσια πενήντα παιδιά έδωσαν το παρών στην σημερινή εκδήλωση της Ακαδημίας του ΑΙΟΛΟΥ, η οποία πέρα από τις βραβεύσεις σε μινι απομίμηση All star game περιλάμβανε και κοπή της πίτας

Η Ακαδημία του Αίολου στα Τρίκαλα αποτελεί μια προέκταση των τμημάτων του συλλόγου ARIES TRIKALA BC και για αυτό το λόγο, η ανάδειξη ταλέντων του νομού στηρίζεται αποκλειστικά σε επαγγελματικά πρότυπα αντίστοιχα συλλόγων της μεγάλης κατηγορίας.

Πέρα από τις προπονήσεις και τα αγωνιστικά τουρνουά, ιδιαίτερη στιγμή για τον σύλλογο αποτελεί, η γιορτή με την καθιερωμένη κοπή της πατροπαράδοτης πίτας, η οποία διεξάγεται σε ιδιαίτερα αγωνιστική ατμόσφαιρα στο παρκε και περιλαμβάνει από διάφορα τεστ τεχνικής μέχρι σουτ και διαγωνισμό τριπόντων.

 
Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και οι ιθύνοντες δημιουργούν ξεχωριστές προϋποθέσεις δράσεις στα παιδιά όλων των τμημάτων από τους λιλιπούτειους αθλητές μέχρι την εφηβική ομάδα του πρωταθλήματος.

Τα τμήματα υποδομής πέρα από την εκγύμναση των παιδιών αποτελούν και το σκαλί για την ανάδειξη καλαθοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την μεγάλη ομάδα των Τρικάλων. Ήδη καθημερινά το τεχνικό επιτελείο που στηρίζεται σε ένα αμιγώς έμπειρο δυναμικό καταβάλει προσπάθεια ώστε οι παίκτες να μυηθούν τα μικρά και μεγάλα μυστικά του μπάσκετ. 

 

 

Επιστροφή