Συνεργασία της Ακαδημίας Καλυβίων με τον Α.Ο.Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συνεργασία της Ακαδημίας Καλυβίων με τον Α.Ο.Τρίκαλα

Η διοίκηση του Α.Ο. Μεγάλων Καλυβίων ανακοινώνει τα παρακάτω:

Aποφασίστηκε μετά από συναντήσεις με τους ανθρώπους του Α.Ο.Τρίκαλα όπως η Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Καλυβίων να συνεργαστεί με την Ακαδημία του Α.Ο.Τρίκαλα και να ενταχθεί στο αναπτυξιακό δίκτυο των ακαδημιών του Α.Ο.Τρίκαλα.

Οι ηλικιακές κατηγορίες μίνι,τζούνιορ, προτζούνιορ , προπαίδων και η παιδική ομάδα του  Α.Ο.Μεγάλων Καλυβίων εντάσσονται και συνεργάζονται με τις ακαδημίες της ομάδας των Τρικάλων.
Τους προπονητές των ακαδημιών του Α.Ο. Μεγάλων Καλυβίων θα τους παρέχει ο Α.Ο.Τρίκαλα.
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τα παιδιά και τους γονείς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 13.00 στο γήπεδο των Μεγάλων Καλυβίων.




Καλούνται τα παιδιά των Καλυβίων και της ευρύτερης περιοχής τα οποία επιθυμούν να παίξουν ποδόσφαιρο να βρεθούν την παραπάνω ημέρα και ώρα με τους γονείς τους στο γήπεδο της ομάδας μας.

Με την ευκαιρία και της συνεργασίας η οποία ξεκινά σε επίπεδο Ακαδημιών ευχόμαστε  στον Α.Ο.Τρίκαλα να επανέλθει εκεί που αρμόζει η ιστορία του .

Η  προσπάθεια η οποία γίνεται στα 50 χρόνια της ιστορίας του να αποτελέσει την απαρχή ο ιστορικός σύλλογος να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα και να ξαναζήσει σύντομα τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μεγάλων Καλυβίων

 

 

Επιστροφή