Συνάντηση στο Δημαρχείο με μεταπτυχιακούς φοιτητές της ΣΕΦΑΑ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συνάντηση στο Δημαρχείο με μεταπτυχιακούς φοιτητές της ΣΕΦΑΑ

Ο Ξένιος Ζευς σε συνδυασμό με τον αθλητισμό που κυριαρχεί στην πόλη των Τρικάλων, είναι το μίγμα που μπορεί να αποδώσει σε διάφορα επίπεδα.

 Όταν ο Δήμαρχος Τρικκαίων προσκαλείται σε συνάντηση με μεταπτυχιακούς φοιτητές της ΣΕΦΑΑ και οι φοιτητές αυτοί θα γίνουν πρεσβευτές της πόλης, είναι προφανές ότι τα Τρίκαλα αποκτούν ένα πλεονέκτημα: αυτό της διεθνούς προβολής σε εξειδικευμένες ομάδες ,όπως αυτή των μεταπτυχιακών φοιτητών.

Οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου συναντήθηκαν στο Δημαρχείο με τον κ. Παπαστεργίου, παρόντος του κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ κ. Γ. Κουτεντάκη, της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Βασιλένας Μητσιάδη και του αντιδημάρχου κ. Χρ. Αναστασίου.

Ο καθηγητής της ΣΕΦΑΑ που υλοποιεί το πρόγραμμα «Ψυχολογία της Άσκησης», Θαν. Παπαϊωάννου, μαζί με τον κ. Ζούρπανο, έκαναν συστάσεις στους φοιτητές από ΗΠΑ, Ινδία, Ολλανδία, Γερμανία, Σερβία, Μ. Βρετανία και άλλες χώρες.

Η συζήτηση που έγινε στα αγγλικά, περιστράφηκε στα θέματα της πόλης, των ενδιαφερόντων των σπουδών, του αθλητισμού εν γένει. Είναι, επίσης, ιδιαιτέρως σημαντικό και φαίνεται πλέον το επίπεδο της σχολής, όταν υλοποιείται ένα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα από τη Σχολή που, ως τμήμα, πριν 20 ακριβώς χρόνια, ξεκινούσε τη διαδρομή του στο στερέωμα της επιστήμης περί τον αθλητισμό.

Εξάλλου, το επίπεδο της Σχολής μπορεί να συνδράμει, όχι μόνο τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και τις σπουδές τους, αλλά και ειθδικότερα τους τρικαλινούς, μέσω της συνεργασίας με τον Δήμο Τρικκαίων. Ειδικά το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ανοίγει νέους ορίζοντες για την παροχή τεχνογνωσίας από τις χώρες προέλευσης των φοιτητών.
 

 

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή