FORTZA Ίκαροι... Συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία αθλητικών ρούχων EYE Sportswear

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
FORTZA  Ίκαροι...  Συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία αθλητικών ρούχων EYE Sportswear

Η Ιταλική εταιρεία αθλητικών ρούχων EYE Sportswear ανακοινώνει την συνεργασία της υπό τη μορφή χορηγίας με την ομάδα Ίκαροι Τρικάλων για το 2016 - 2017.

   Η EYE Sportswear θα στηρίξει την προσπάθεια της Τρικαλινής ομάδας και των Τρικαλινών αθλητών για την όσο δυνατόν καλύτερη πορεία στο Πρωτάθλημα της Α1 Θεσσαλίας.

  Η εταιρεία EYE Sportswear απο φέτος μπαίνει δυναμικά στην Ελλάδα και διαθέτει ρούχα για όλα τα αθλήματα αλλά και για τις ιδιωτικές στιγμές άθλησης ή χαλάρωσης.

Τα ποιοτικά ρούχα της EYE Sportswear χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι είναι πιστοποιημένα με την σφραγίδα EcoGreen αφού τα υφάσματα και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι Α' ποιότητας με φυσικά υλικά και αποφεύγοντας τις χημικές επεξεργασίες και προσμίξεις, κατάλληλα για τους αθλητές υψηλών επιδόσεων επιτρέποντας την αναπνοή και εφίδρωση του σώματος.


 Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία είναι χορηγός ένδυσης της Dinamo Sassari Basketball Club (Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος της Ιταλίας).

   Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός ότι η EYE Sportswear είναι χορηγός ένδυσης και σε πολλές άλλες ομάδες διαφόρων αθλημάτων όπως το Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων WRC, την ομάδα βόλλευ VIATUS ROMA, το PORTO ROTONDO YACHT CLUB, και πολλά άλλα.

   Στα Τρίκαλα την εταρεία θα την βρείτε στην Design Adv, Ιπποκράτους 24 - 24310 76992, σε αποκλειστικότητα για την Θεσσαλία.

 

 

Επιστροφή