Εναρξη εγγραφών - all ladies latin workshops από την Aκαδημία Χορού Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Εναρξη εγγραφών - all ladies latin workshops από την Aκαδημία Χορού Τρικάλων

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι πύλες της ακαδημίας για πληροφορίες- εγγραφές.

Χορέψτε και προπονηθείτε με άνεση στις 2 αίθουσες διδασκαλίας της Τ.D.A.  συνολικής έκτασης  250 τετραγωνικών με ξύλινο πάτωμα ειδικό για χορευτες ,με αποδυτήρια, κουζίνα, W/C ανδρών, γυναικών, παιδιών και ένα εξαιρετικά φιλόξενο χώρο αναμονής.

Επιλέξτε μέσα από 50 και πλέον εβδομαδιαία χορευτικά ομαδικά τμήματα  για κάθε ηλικία και επίπεδο. Δοκιμάστε όποιο είδος χορού σας αρέσει.  

Πλειάδα καθηγητών – παιδαγωγών με άρτια κατάρτιση και πολυετή σχετική εμπειρία διασφαλίζουν την εφαρμογή της ουσιαστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας για την ανάπτυξη και καλλιέργεια των χορευτικών δεξιοτήτων των μαθητών της σε συνδυασμό με δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα .

Νέα είδη χορού προστίθενται στο ρεπερτόριο μας καθώς και προετοιμαζόμαστε δυναμικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τις ήδη υπάρχουσες πετυχημένες αγωνιστικές ομάδες αλλά και με τη δημιουργία νέων. Ρωτήστε για τα επαγγελματικά μας τμήματα.

Η ακαδημία χορού δίνει τη δυνατότητα σε όλους εσάς να κάνετε και ιδιαίτερα μαθήματα να παρακολουθήσετε σεμινάρια καθώς επίσης παρέχει στους  μελλόνυμφους  τη δημιουργία της ωραιότερης χορογραφίας και την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους.

 
Είδη που διδάσκονται:

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ & ΛΑΪΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
LATIN
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
ΗΙP HOP
BREAK DANCE
ZUMBA & ZUMBA KIDS
ΕΛ-UMBA
ORIENTAL
TANGO ARG.
SALSA-BACHATA
ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ (νέο)
PARKOUR-FREERUNNING (νέο)
DANCEHALL (νέο)
REGGAETON (νέο)

Παρέχουμε πακέτα προσφορών σε οικογένειες και φοιτητές.

Η ακαδημία χορού τη χρονιά 2015-2016 πέτυχε όλους της τους στόχους. Συμμετείχε σε 4 αγώνες χορού (battle of the best, tdf, Salonika open, Larissa open) με πολλές διακρίσεις (tdf: 1η θέση Οριεντάλ σόλο  , 2η θέση contemporary solo  , 1η θέση Οριεντάλ group  1η θέση break dance group 3η θέση all ladies Latin) (Salonika open: 1η θέση all ladies Latin),  έκανε πάρτι που διασκέδασαν τον κόσμο των Τρικάλων και όχι μόνο , διοργάνωσε σεμινάρια με δασκάλους παγκοσμίως γνωστούς (Κλαούντια Καραπάνου flamenco, Δημήτρης Ψυχογυιος σαλσα, Joseph Tsosxeli hip hop, Maestro locking κτλ), συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν διάφοροι φορείς της πόλης μας  και όχι μόνο κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα και παρουσίασε μια ανατρεπτική καλοκαιρινή χορευτική παράσταση με 250 χορευτές και χιλιάδες θεατές!

Φέτος η ακαδημία ανοίγει την πόρτα της και την αγκαλιά της ανανεωμένη και πολλά υποσχόμενη για τη νέα σεζόν. Σας περιμένουμε καθημερινά από Πέμπτη 4 /9 12. Χαρίστε στον εαυτό σας όμορφες χορευτικές στιγμές στις πιο προσιτές τιμές και χορέψτε με τους καλύτερους!

Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων σας καλεί στο πρώτο διήμερο  σεμινάριο all ladies στα Τρικαλα την Παρασκευή και το Σάββατο 2-3/9 /2016 !

Στόχος είναι η βαθύτερη γνώση της τεχνικής των latin χορών και στη συνέχεια η εφαρμογή της πάνω σε χορογραφίες μόνο για κορίτσια. Και φυσικά η διασκέδαση των αγαπημένων μας κυριών! Μέσα από το σεμινάριο θα δημιουργηθούν και νέες ομάδες all ladies! Σας περιμένουμε όλες να χορέψουμε σε ρυθμούς rumba samba cha-cha jive & paso doble!
Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν κορίτσια από 8 ετών και πάνω και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν κάνει τουλάχιστον ένα χρόνο latin χορούς.
Πρόγραμμα:
11.00-12.00 : μυϊκή ενδυνάμωση (Μάγδα Μπέττα/Κοσμάς Καφές)
12.00-14.00 τεχνική latin (Γιούλια Πεταράκη)
17.00-19.00 choreography (Γιούλια Πεταράκη)
*το πρόγραμμα είναι το ίδιο και για τις 2 μέρες

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Εγγραφές - πληροφορίες    πραγματοποιούνται    Δευτέρα με Παρασκευή   12:00 – 14:00 και 18.00-22.00 , Σάββατο 11:00 – 14:00. Τηλ  2431038082 – 6983976897 , 6972856380
Διεύθυνση: Ασκληπιού και Βύρωνος 1ος όροφος Τρίκαλα


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ασκληπιού & Βύρωνος γωνία
Τρίκαλα , 42100
Τηλ. 24310-38082
trikaladanceacademy@yahoo.gr 

 

 

Επιστροφή