Από τις πρώτες πανελλαδικά οι Τομεακές Οργανώσεις των Τρικάλων του ΚΚΕ στα κουπόνια...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Από τις πρώτες πανελλαδικά οι Τομεακές Οργανώσεις των Τρικάλων του ΚΚΕ στα κουπόνια...

Με  ενθουσιασμό και αισιοδοξία συνεχίζεται η Οικονομική Εξόρμηση



Κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η μάχη που δίνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για να έχει επιτυχία η φετινή δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση (Νοέμβρη - Δεκέμβρη) που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος.

Με την εκπνοή  του πρώτου μήνα της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης  , δηλαδή στο μέσο του χρονοδιαγράμματος  οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ στα Τρίκαλα βρίσκονται  σε θέση που τους επιτρέπει να αισιοδοξούν και με το παραπάνω για την υπερκάλυψη των στόχων τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ΤΕ Υπαίθρου Τρικάλων έχει ήδη καλύψει το 65% του πλάνου της  και την ακολουθεί η ΤΕ της Πόλης των Τρικάλων με 62% . Αυτή η πορεία των τοπικών Τομεακών  Οργανώσεων του Κόμματος τις κατατάσσει ανάμεσα στις 20 πρώτες πανελλαδικά στην άμιλλα που έχει προκηρύξει  η ΚΕ.

Τα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ  πραγματοποιούν αυτές τις μέρες ένα πλατύ και πολύμορφο άνοιγμα σε χώρους δουλειάς και νεολαίας, καθώς και στις συνοικίες, με αποτέλεσμα να είναι πάρα πολλοί εκείνοι  οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες που έχουν ενισχύσει έστω και με 2 ευρώ το Κόμμα.

    Αυτό το γεγονός , δείχνει τις βαθιές ρίζες και το κύρος του ΚΚΕ στο λαό , ιδίως τώρα που το εισόδημα της λαϊκής οικογένειας έχει συρρικνθωθεί και η ανέχεια μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Δείχνει, ότι σε μια εποχή που η αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό προσπαθούν με νύχια και με δόντια να καταπνίξουν το δίκιο και τη δύναμη του λαού  στην απογοήτευση και σε δίνες νέων αυταπατών, υπάρχουν πάρα πολλοί  άνθρωποι του μόχθου ,  που αναγνωρίζουν ότι το ΚΚΕ  μάχεται για το δίκιο τους , που  ενισχύουν το ΚΚΕ να γίνει πιο δυνατό  στην καθημερινή πάλη, για την πιο μαχητική απάντηση του κινήματος.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της Νεολαίας του,  αυτές τις μέρες δίνουν τη μάχη της οργάνωσης της πάλης των εργαζομένων, μπροστά στη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική απεργία της 8ης Δεκέμβρη. Ταυτόχρονα, με το κουπόνι στο χέρι, συζητάμε με την εργατική τάξη, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους για την ανάγκη να ενισχύσουν το δικό τους κόμμα, το ΚΚΕ.
Επίσης κατά τη διάρκεια της οικονομικής εξόρμησης πραγματοποιήθηκαν και θα ξεδιπλωθούν ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες , όπως πολιτικές παρεμβάσεις , εκδηλώσεις για ιστορικά  γεγονότα, καλλιτεχνικές-ψυχαγωγικές βραδιές , λαϊκά γλέντια , εκδόσεις ιστορικών ντοκουμέντων σε μορφή ημερολογίου και λευκώματος.
Η οικονομική στήριξη στο ΚΚΕ, πέρα του ότι συμβάλλει στην προσπάθειά του για την ενίσχυση της εργατικής - λαϊκής πάλης και  την πλατιά προβολή της πολιτικής του πρότασης, δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν αυτές οι αξιόλογες πρωτοβουλίες, να συντηρείται και να αξιοποιείται το Ιστορικό του Αρχείο, να μεταδίδεται η συλλογική-ιστορική πείρα και γνώση στις  νέες γενιές. Η οικονομική στήριξη στο ΚΚΕ είναι σοβαρός παράγοντας για την ισχυροποίησή του μπροστά και στο 20ο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες, αλλά στην πορεία συμπλήρωσης 100 χρόνων ζωής και δράσης του.
Δυναμώνουμε την παρέμβασή μας , πραγματοποιούμε πλατύ άνοιγμα στο λαό, υλοποιούμε τους στόχους μας.




ΤΡΙΚΑΛΑ  03/12/2016                             
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ




 

 

Επιστροφή