Απομονωμένοι απ’ τον λαό, αλλά βαστάζοι των μνημονίων οι Συριζαίοι

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Απομονωμένοι απ’ τον λαό, αλλά βαστάζοι των μνημονίων οι Συριζαίοι

      Με το έμπα του 2017 αντιπροσωπεία του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ συναντήθηκε στη ΔΟΥ Τρικάλων με την αν. Υπουργό Οικονομικών, εξωκοινοβουλευτική κ. Παπανάτσιου και της τα έψαλε για τα Τέλη Κυκλοφορίας, που καλούνται να πληρώσουν οι φορόπληκτοι και γονατισμένοι πολίτες.
    Της επισήμανε την αδήριτη αλήθεια ότι κάθε χρόνο (βεβαίως και φέτος) για 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα δεν πληρώνονται Τέλη Κυκλοφορίας λόγω αδυναμίας των κατόχων τους. Ανάμεσά τους και 5.000 Τρικαλινοί κάθε χρόνο. Η κυβέρνηση και η προπαγανδιστική σιωπή των ΜΜΕ αποκρύβει αυτή την αλήθεια, για να αποφύγουν μεγαλύτερο κύμα διαμαρτυρίας και μη πληρωμής, αφού πολλοί τα πληρώνουν, αφαιρώντας στην κυριολεξία την μπουκιά απ’ το στόμα των παιδιών τους.
    Τα μέλη του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ζήτησαν την κατάργηση των Τελών Κυκλοφορίας ως αυθαίρετων, βάναυσα αντιλαϊκών και αντισυνταγματικών, όπως αποφάνθηκε με τη με αριθμ. 428/2005 απόφασή του ο Άρειος Πάγος, αφού είναι ανταποδοτικό τέλος και δρόμοι δεν γίνονται! Επίσης φόροι απ’ το κράτος για τους δρόμους εισπράττονται και από τα καύσιμα, ασφάλιστρα οχημάτων, διόδια και κατά την αγορά του αυτοκινήτου! Κι όμως δρόμοι της προκοπής δεν υπάρχουν!
     Εκεί όμως, όπως επισημάνθηκε, που βγάζει μάτι η αυθαιρεσία, η παρανομία, η αντισυνταγματικότητα και η αντιλαϊκή βαρβαρότητα είναι ο διπλασιασμός των Τελών Κυκλοφορίας για όσους δεν μπορούν να τα πληρώσουν. Κι αυτοί είναι βεβαίως οι φτωχότεροι ή ακόμα και εξαθλιωμένοι. Κι όμως το κράτος τους ζητάει διπλάσιο χαράτσι! Γι’ αυτό τα μέλη του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ζήτησαν απ’ την Υπουργό αυτός ο διπλασιασμός των Τελών να καταργηθεί αμέσως. Η Υπουργός διστακτικά είπε ότι αυτό το θέμα θα εξετασθεί.
     Όσο διαρκούσε η «πολιορκία» και ο «κανονιοβολισμός» απ’ το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ για τα Τέλη Κυκλοφορίας της Υπουργού, η οποία ένιωθε άβολα και στριμωγμένη, ενώ έψαχνε για υπεκφυγές ή έδινε τεχνοκρατικές και καθόλου πολιτικές απαντήσεις, Συριζαίοι συνοδοί της, θλιβεροί νεόκοποι βαστάζοι της εξουσίας, άρχισαν να δυσανασχετούν.
    Για όσους το είδαν, το θέαμα ήταν πράγματι αλγεινό. Τιτλούχοι Συριζαίοι κάθε κοπής (βουλευτές, γραμματείς, στελέχη Ι.Χ., αφού μέλη δεν υπάρχουν), που κάποτε έστω φευγαλέα και υποκριτικά το είχαν παίξει αριστεροί, τώρα με ταχύτητα φωτός έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως για ένα κοκαλάκι εξουσίας. Κάποιοι σε φανερό ρόλο σωματοφύλακα της Υπουργού, όπως π.χ. ο βουλευτής που εκλέχτηκε χωρίς την ψήφο του λαού, αλλά ελέω εκλογικού νόμου. Άλλοι, μαθημένοι να κρύβονται στα δύσκολα, κρυμμένοι στα μετόπισθεν της Υπουργού, όπως καλή ώρα ο βουλευτής-«κομμουνιστής ανθρωπιστής!», κατά δήλωσή του.
     Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ είναι σίγουρο ότι αυτοί οι προσκυνημένοι υπηρέτες των βάρβαρων αντιλαϊκών μνημονιακών πολιτικών σύντομα θα πνιγούν μέσα στην ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Οι ίδιοι  άρχισαν να το διαισθάνονται. Γι’ αυτό κρύβονται και κατά βάθος τρέμουν!
 

 

 

Επιστροφή