Βραβεύτηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Βραβεύτηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Πραγματοποιήθηκε ,σήμερα Δεύτερα 30/01/2017 και ώρα 10.00 στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, ειδική εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας απενεμήθει τιμητική πλακέτα στην Ντρισμπιώτη Αντιγόνη η οποία κατέλαβε την 15η θέση στο αγώνισμα του Βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΡΙΟ 2016, στη Βραζιλία.

Την διακεκριμένη αθλήτρια υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Δήμου Μουζακίου κος Κωτσός Γεώργιος και ο Δήμαρχος Δήμου Σοφάδων και  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κος Σκάρλος Αθανάσιος.

Ο κος Σκάρλος ευχαρίστησε την αθλήτρια  για την διάκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες λέγοντας πως μας έκανε υπερήφανους με τη θέση που κατέλαβε και της ευχήθηκε την επόμενη φορά στο Τόκυο ,να επιστρέψει με μετάλλιο. Δήλωσε την στήριξη του στην προσπάθειά της αλλά και στο σύνολο των Καρδιτσιωτών αθλητών και της ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα της.

Η κα Ντρισμπιώτη ευχαρίστησε από τη μεριά της τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κο Κωτσό Γεώργιο και τον Δήμαρχο Σοφάδων κο Σκάρλο Αθανάσιο για την τιμή που της γίνεται και αναγνώρισε την πολύτιμή βοήθεια που είχε ,από την προσφορά της ΠΕΔ Θεσσαλίας , ειδικά σε μια εποχή που οι πρωταθλητές έχουν ανάγκη πέρα από την ηθική συμπαράσταση και την υλική βοήθεια για την επίτευξη των στόχων τους. Υποσχέθηκε να μην κάνει καμία έκπτωση στην προσπάθειά της και μακάρι γιατί όχι και ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας , κος Κωτσός Γεώργιος δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή για την βράβευση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη κάνοντας την παρακάτω δήλωση. : « Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να βραβεύουμε σήμερα μια ολυμπιακή αθλήτρια η οποία μας έκανε υπερήφανους με την διάκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου – 2016. Η ΠΕΔ Θεσσαλίας με την απόφαση της να στηρίξει τους Αθλητές της Θεσσαλίας που θα συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες κλείνει σήμερα με την βράβευση της Αντιγόνης ένα κύκλο αναγνώρισης της συνολικής προσπάθειας των Θεσσαλών Αθλητών.

Ήταν πολύ σημαντικό για μας να στηρίξουμε έμπρακτα τα παιδιά αυτά και μάλιστα πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την πρωτεύουσα της Βραζιλίας με μια συμβολική χρηματική βοήθεια. Η ΠΕΔ Θεσσαλίας και εγώ προσωπικά θα στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας ,οι οποίοι με τον αγώνα τους μας κάνουν υπερήφανους και μας διδάσκουν πολλά, ειδικά την περίοδο που διανύουμε όπου τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλα. Για ακόμη μια φορά θέλω να σε ευχαριστήσω και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου και σίγουρα ότι καλύτερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020»   

 

 

Επιστροφή