"Γράφει ιστορία" ο Νίκος Κουσκουνάς....

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

ΑΟ Τρίκαλα - Κισσαμικός ΑΟ Τρίκαλα 3- 1 με χατ τρικ του Κουσκουνά ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του στη Β' Εθνική και πέρασε μόνος πρώτος στη λίστα των σκόρερς.

 Με τα τρία αυτά γκολ ο 28χρονος έφτασε τα 29 στη Football League με τον ΑΟ Τρίκαλα και μπήκε στη δεκάδα των σκόρερ των «κυανέρυθρων» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία...


Ο ΑΟΤ στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Κισσαμικού με 3-1 και πλησίασε την 5η θέση και τον Αγροτικό Αστέρα στους 2 πόντους.



12' Από σέντρα του Γκόλια, ο Κουσκουνάς πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με προβολή έκανε το 1-0


30' Τραγικό λάθος από τον Αποστολίδη που προσπάθησε να ντριπλάρει τον Μίλιτς αλλά έχασε τη μπάλα με αποτέλεσμα ο Σέρβος να την κερδίσει και να πλασάρει προ κενής εστίας για το 1-1.


40' Από σέντρα του Γκόλια, ο Κουσκουνάς με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Πολίτη για το 2-0, με το 11ο του γκολ φέτος


56' Ο Νίκος Κουσκουνάς βγήκε τετ α τετ με τον Πολίτη, τον πλάσαρε ψύχραιμα για το 3-1 πετυχαίνοντας χατ τρικ


Οι συνθέσεις                  

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83'Αρναρέλλης), Ρομπέρ (85'Νταμαχού), Μπαλμπόα (65' Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς.                 

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):
Πολίτης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Ψιάνος, Γκούμας, Τιάγκο (68'Νικόλτσης) Σίλβα, Ν' Γκουέμ (75'Μαρτίνεζ) , Μάντζης (81'Θέος) , Μίλιτς.  




 

 

Επιστροφή