Eθελοντική διοργάνωση Let’s Do It Greece

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Eθελοντική διοργάνωση Let’s Do It Greece

Ημέρα κοινωνικής συνειδητοποίησης και συμμετοχής η Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Με γενικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Μπορείς», ο Δήμος Τρικκαίων και φέτος συμμετέχει στην εθελοντική διοργάνωση Let’s Do It Greece.


Σε μια προσπάθεια, όλοι οι πολίτες, οι γονείς και τα παιδιά τους, να αποτελέσουν τον μοχλό για μέγιστη κοινωνική συνειδητότητα, ο Δήμος Τρικκαίων απευθύνει μήνυμα συμμετοχής σε εθελοντική δράση: στον καθαρισμό του στολιδιού της πόλης των Τρικάλων, του Ληθαίου ποταμού.
Και μάλιστα, με εμβληματικό σημείο συγκέντρωσης όλων, τον χώρο πίσω από το νεότευκτο Μουσείο Τσιτσάνη.
Αυτό αποφασίστηκε σε σημερινή ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Τη συγκάλεσε ο Δήμος και τον εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ντίνα Δήμα και Χρήστος Γούλας. Με παρόντες τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γ. Μπουτίνα, υπηρεσιακούς παράγοντες, ομάδες εθελοντών, Οδηγούς, εκπροσώπους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπονήθηκε ένα πρώτο σχέδιο δράσης. Αυτό αφορά στην ενίσχυση των πρωτοβουλιών που προγραμματίζονται για εκείνη την ημέρα, αλλά με έναν κυρίαρχο στόχο: οι γονείς και τα παιδιά τους να είναι η αφετηρία για αλλαγή της στάσης όλων σε θέματα περιβάλλοντος. Προτρέπονται, δηλαδή, οι οικογένειες, να συνδράμουν το έργο των εθελοντών και να αποτελέσουν τη θρυαλλίδα για ενεργοποίηση όλων στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τις δράσεις του Δήμου.
Ειδικότερα στοιχεία και ενημέρωση για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 

 

 

Επιστροφή