Δεν τα κατάφερε ο Ασκληπιός στις γυναίκες / Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : 3-0 σετ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Δεν τα κατάφερε ο Ασκληπιός στις γυναίκες / Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : 3-0 σετ

 Δεν τα κατάφερε ο Ασκληπιός στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και ηττήθηκε από την δεύτερη στην βαθμολογία Κόρινθο με 3-0 σετ.

 Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ με 5-5 και τον Ασκληπιό να περνά οριακά μπροστά με 10-11.
Η συνέχεια στον ίδιο ρυθμό βρήκε τις δύο ομάδες πάλι κοντά στο σκορ, αλλά με την Κόρινθο όμως αυτή τη φορά να προηγείται με 16-15.


Από το σημείο αυτό και μετά η Κόρινθος πιο ουσιαστική και με λιγότερα λάθη κατάφερε να αυξήσει την διαφορά σε 19-16 και 22-17 κάτι που διατήρησε μέχρι τέλους κάνοντας το 25-20.

 Στο δεύτερο ο Ασκληπιός μπήκε πιο καλά παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ με 5-7 και 8-11, με την Κόρινθο να αντιδρά και να περνά αυτή μπροστά με 16-15 και 22-20, τον Ασκληπιό να συνεχίζει την προσπάθεια και να μειώνει σε 23-22 χωρίς όμως να τα καταφέρνει στην τελική προσπάθεια και να τελειώνει κι αυτό το σετ υπέρ της γηπεδούχου με 25-22.

 Στο τρίτο και τελευταίο σετ η Κόρινθος μπήκε πιο δυνατά από την αρχή. Το αρχικό 11-8 έγινε 15-10, και συνεχίζοντας το ίδιο καλά στο παιχνίδι της κράτησε και αύξησε την διαφορά σε 19-13 και 22-15 κάνοντας το τελικό 25-16.

 Ο Ασκληπιός παρά την ήττα παραμένει μόνος τέταρτος στον βαθμολογικό πίνακα με 29 βαθμούς και μπαίνει στα μπαράζ για την δημιουργία της Pre League της περιόδου 2017-18.


Τα σετ : 1ο 25-20,  2ο 25-22,  3ο 25-16.


Διαιτητές : 1ος Κτενάς Δ.,  2ος Καραγιαννόπουλος Θ.
Γραμματεία : Κούγιας Ε.


Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ : (Μπούκουρας Γ.) Παναγοπούλου Κ.,  Ελέζι Ρ.,  Ζήση Α.,  Αλατζάκη Κ.,  Κωστάκη Ε.  Βακάλογλου Ε.,  Καραβούλη Α.,  Δημητροπούλου Σ.,  Μπίσκου Φ.,  Τομάρα Χ.,  Χατζησοφρωνίου Τ.,  Μαργαρίτη Μ.(L).Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Παναγιάρη Σ.) Γεωργοπούλου Α.,  Κοτσίρα Θ.(L),  Βουλγαράκη Κ.,  Τόλλιου Ε.,  Γιάννη Β.,  Χατζηχριστοδούλου Α.,  Στεφάνου Γ.,  Γεωργίου Σ.,    Τσιούκα Γ.,  Βασιλοπούλου Δ.,  Βράκα Ρ.(L),  Γεωργάκη Ε.
                                                                                                


Ο Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ VOLLEYBALL, συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ των Εφήβων της Φαλώρειας για την κατάκτηση της Πρώτης Θέσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΚΑ.Θ.) και την πρόκρισή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπέροχο ταξίδι τους .

Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ VOLLEYBALL
 

 

 

Επιστροφή