Πολύμορφες παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ για τη βδομάδα δράσης έως τις 30 Απρίλη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πολύμορφες παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ για τη βδομάδα δράσης έως τις 30 Απρίλη

Την Πέμπτη 27 Απρίλη  & ώρα 7.00μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, το Συνδικάτο «Γάλα-Τρόφιμα-Ποτά», τα σωματεία Λογιστών-Ιδιωτικών Υπαλλήλων & οι Εκπαιδευτικοί που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, διοργανώνουν αντιπολεμική εκδήλωση με θέμα:

«Ο ρόλος του ΝΑΤΟ από την ίδρυσή του έως σήμερα»(Θα περιλαμβάνει ομιλία- αφηγηματικό – ποιητικό αναλόγιο).

Την Δευτέρα 1η ΜΑΗ ΣΤΗΝ Κεντρική Πλατεία Τρικάλων και ώρα 10.00π.μ. καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση.

Εκλεγμένοι Δ.Σ. Σωματείων –Συνδικάτων, συνδικαλιστές,  θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις – περιοδείες – συσκέψεις  σε:  σχολεία και σχολές, σε χώρους Υγείας,  εργασιακούς χώρους, δίνοντας τη μάχη ώστε το σύνθημα της φετινής Πρωτομαγιάς να γίνει κτήμα όσων περισσότερων εργαζομένων γίνεται.Να αναδειχθεί η ανάγκη οργάνωσης της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την προετοιμασία  Πανεργατικής Απεργιακής απάντησης στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που συμφώνησαν κυβέρνηση και κουαρτέτο για λογαριασμό του κεφαλαίου. 

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ,  καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα-σωματεία στο Νομό μας, να τιμήσουν την Παγκόσμια Μέρα της Εργατικής Τάξης, την 1η Μάη, δυναμώνοντας τους αγώνες του σήμερα.

Μεγαλύτερη τιμή στους ήρωες της Τάξης μας είναι η Αγωνιστική Απάντηση στα μέτρα και αντίμετρα της κυβέρνησης, στα έργα και τις ημέρες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είναι ο οργανωμένος αγώνας με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά». 

 

 

Επιστροφή