Κορασίδες / Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΦΙΛ. ΛΑΡΙΣΑΣ : 2-3

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κορασίδες / Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΦΙΛ. ΛΑΡΙΣΑΣ : 2-3

 Παιχνίδι για την Φάση των 8 του Πρωταθλήματος Κορασίδων της Περιφέρειας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.), είχαμε το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου, όπου η ομάδα του Κορασίδων του Ασκληπιού αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Φιλ. Λάρισας.

 Σε ένα γεμάτο παιχνίδι από πλευράς πόντων, σετ και εναλλαγής στο σκορ, η ομάδα του Ασκληπιού δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Φιλαθλητικό με 3-2 σετ.

 Μία ήττα που αποκλείει την ομάδα των Κορασίδων του Συλλόγου μας από την συνέχεια της διοργάνωσης που είναι το Final 4 της Περιφέρειας.Διαιτητές : 1ος Κατσιούλης Χρυσόστομος,  2ος Γρουσόπουλος Κων/νος
Γραμματεία : Νταβαρούκα Γεωργία
Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Παναγιάρη Σ.) Γεωργίου Μ.,  Γατσά Ε.,  Τσιούκα Γ.,  Βράκα Ρ.(L),  Παπαθεοδώρου Ε.,  Χύτα Μ.,  Γεωργίου Σ.,  Βασιλοπούλου Δ.,  Γεωργάκη Ε.,  Χατζή Δ.,  Κωστοπούλου Φ.(L),  Αναστασίου Σ.,  Σκέμπι Β.

ΦΙΛ. ΛΑΡΙΣΑΣ : (Βασίλεβα Σ. - Παπαδημητρίου Β.) Κουμπούρα Σ.,  Μπάλλα Σ.,  Μπουρλή Ι.,  Μητσογιάννη Δ.,  Γαλογαύρου Μ.,  Νιακοπούλου Α.(L),  Τζήκα Α.,  Σταμπουλή Ι.,  Γαλάνη Ι.,  Γαλάνη Ν.(L),  Κοντογιάννη Χ.,  Κουμπούρα Ι.,  Αναριαλή Μ.,  Μπίλλη Μ.

 

 

Επιστροφή