Το Δίκτυο έγινε 30 χρόνων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το Δίκτυο έγινε 30 χρόνων

Είμαστε χαρούμενες και χαρούμενοι που γιορτάζουμε τα τριακοστά γενέθλιά μας. Ασφαλώς, θα προτιμούσαμε μια ωραιότερη εποχή και δεν κρύβουμε ότι εργαστήκαμε για κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, επίσης δεν κρύβουμε, ότι είμαστε κάπως ευτυχείς που, μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα, διατηρούμε τη μαχητικότητα και σώας τας φρένας μας. Είμαστε δε μαζί με εξαιρετικές συντρόφισσες και συντρόφους που συναντηθήκαμε τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουμε το ταξίδι μας.

Εδώ, λοιπόν, στα τριάντα χρόνια μας, αρκετά μεγάλοι για να περιμένουμε αλλά και αρκετά μικροί για να μη βιαζόμαστε, κάνουμε τις «επετειακές» εκδηλώσεις μας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και τα Τρίκαλα για να απολογίσουμε τη διαδρομή μας (τους σταθμούς, τα χαρακτηριστικά, τις συμμαχίες) και να περιγράψουμε την προοπτική μας (τα ανοιχτά μέτωπα, τις πρωτοβουλίες συντονισμού και συγκρότησης, τις αναγκαίες ιδεολογικοπολιτικές τομές).

Θέλουμε να συζητήσουμε με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συναντηθήκαμε σε αυτή τη διαδρομή, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις, είτε ανήκουν στο αριστερό είτε στον αναρχικόαντιεξουσιαστικό χώρο.

 
Στα Τρίκαλα η εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Δικτύου γίνεται την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. στο Rossonero, Αμαλίας 18.

Τις αρχικές τοποθετήσεις θα κάνουν o Νίκος Γιαννόπουλος και Κώστας Φώλιας – ελπίζουμε να ακολουθήσουν πολλές παρεμβάσεις.
Θα υπάρχουν Έκθεση φωτογραφίας και Βιντεοπροβολή.
 
Δίκτυο για τα Πολιτικά και τα Κοινωνικά Δικαιώματα
 

 

 

Επιστροφή