Έπαιξαν και διασκέδασαν στον πεζόδρομο της Ασκληπιού μπροστά από το Δημαρχείο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έπαιξαν και διασκέδασαν στον πεζόδρομο της Ασκληπιού μπροστά από το Δημαρχείο

Αθληση με παιχνίδι, και διάδοση ενός εξαιρετικού - αλλά μάλλον υποβαθμισμένου – αθλήματος, σήμερα το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο των Τρικάλων.

Στην οδό Ασκληπιού, πολυμελές κλιμάκιο της  Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας υλοποίησε την προ μηνών απόφαση – συμφωνία, για ενίσχυση του χάντμπολ στη χώρα.

Από το πρωί, με τα Street Games, δηλαδή παιχνίδια δρόμου, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού μπροστά από το Δημαρχείο Τρικκαίων, μαθητές 20 Δημοτικών Σχολείων των Τρικάλων έπαιξαν και διασκέδασαν.




Σε δύο γήπεδα, οι μαθητές και οι μαθήτριες έμαθαν τα μυστικά του αθλήματος που έχει χαρίσει πάμπολλες διακρίσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Αμέσως μετά, το κλιμάκιο της ΟΧΕ, αποτελούμενο από τους κ. Παναγ. Ιατρούδη (υπεύθυνο ανάπτυξης), Γιάννη Βαρελτζή (υπεύθυνο επιμόρφωσης), Κώστα Κότσιρα (περιφερειακό προπονητή) και Στέλιο Αλεπουδέα  (ομοσπονδιακό προπονητή εθνικής νέων), επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.


Στη συνομιλία επιβεβαιώθηκε η διάθεση του Δήμου Τρικκαίων να συνδράμει το έργο της Ομοσπονδίας για διάδοση του αθλήματος, με τα Τρίκαλα να αποτελούν σημείο αναφοράς.

Ταυτοχρόνως, συμφωνήθηκε η επανάληψη του σημερινού εγχειρήματος το προσεχές φθινόπωρο με εμπλουτισμό των δράσεων και συμμετοχή περισσότερων μαθητών.

 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 

 

 

Επιστροφή