Με μεγάλη επιτυχία οι Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτέρων Θεωρητικών στο “Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα”

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Με μεγάλη επιτυχία οι Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτέρων Θεωρητικών στο  “Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» οι Πτυχιακές Εξετάσεις της Σχολής Ανωτέρων Θεωρητικών, Τμήματος Ειδικού Αρμονίας, θερινής περιόδου 2016-17, στις 28 και 29 Ιουνίου, ενώπιον εξεταστικής επιτροπής, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.) με αριθμό απόφασης 136851/3607/1639/1213/26-06-17 και η οποία αποτελείτο από τους:

Κασιώλα Αναστασία, Διευθύντρια του Ωδείου ως πρόεδρο, Τσούβα Μαρκέλλα, Καθηγήτρια Ανωτέρων Θεωρητικών ως μέλος, Παπαζαρή Αθανάσιο, πρ. διδάσκοντα στο Τ.Μ.Σ. του Α.Π.Θ. ως μέλος, Κυριακόπουλο Δημήτριο, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών ως μέλος, και  Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών ως μέλος. Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού παρέστη ο κ. Κωτούλας  Απόστολος, Καθηγητής του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Οι επιτυχόντες σπουδαστές έλαβαν:

Δούμας Βλάσιος του Άγγελου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
Μπαλατσούκα Μαρία του Σωτηρίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
Μπαντή Δήμητρα του Αθανασίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
Μπάρδα Εμμέλεια του Δημητρίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
Μπάρδας Βησσαρίων του Δημητρίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
Νικάκη Ροδάνθη του Γεωργίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
Ράκος Αθανάσιος του Σωτηρίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
Οι επιτυχόντες σπουδαστές φοίτησαν στις τάξεις των καθηγητών κ. Αναστασίας Κασιώλα, Διευθύντριας του Ωδείου και Καθηγήτριας Ανωτ. Θεωρητικών, κ. Μαρκέλλας Τσούβα-Κασιώλα, Καθηγήτριας Ανωτ. Θεωρητικών και Δ/ντριας Σπουδών του Ωδείου, κ. Παύλου Σπυρόπουλου, Καθηγητή Ανωτ. Θεωρητικών του Ωδείου.

Όλοι οι αποφοιτήσαντες είναι μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Τρικάλων, της Ορχήστρας Εγχόρδων, της Νεανικής Χορωδίας, της Χορωδίας Δωματίου “Kasiola Voices” και της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων A. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων», έχοντας λάβει μέρος σε πλήθος συναυλιών.

Τα μέλη της επιτροπής, μετά το τέλος των εξετάσεων, συνεχάρησαν τους σπουδαστές για την άριστη απόδοση, καθώς επίσης τους ειδικούς καθηγητές και τη διεύθυνση του Ωδείου για τις άψογες διαδικασίες εξετάσεων, εξαίροντας το επίπεδο της μουσικής εκπαίδευσης που παρέχεται στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα».Ο Βλ. Δούμας σε πρόσφατη συναυλία του Ωδείου


Η Μ. Μπαλατσούκα με τη Χορωδία Δωματίου “Kasiola Voices” του ΩδείουΗ Δ. Μπαντή με τη Νεανική Χορωδία του Ωδείου  Η Ε. Μπάρδα μέλος της Φιλαρμονικής & της Συμφωνικής Ορχήστρας του ΩδείουΟ Β. Μπάρδας σε πρόσφατη συναυλία της Χορωδίας Τρικάλων και του Ωδείου Η Ρ. Νικάκη με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου

 Ο Αθ. Ράκος σε πρόσφατη συναυλία του Ωδείου με τη Συμφωνική Ορχήστρα 

 

Επιστροφή