Τιμήθηκαν από την 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τιμήθηκαν από την  1Η ΣΤΡΑΤΙΑ

Βράβευση των εφέδρων αξιωματικών Γεώργιου Ράπτη και Πολυχρόνη Νταλάση

Το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης  Λάρισας, στα πλαίσια των δράσεων του ΓΕΣ για το έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων που έχει ανακηρυχθεί από το Υπουργείο Εθνικής  Άμυνας το έτος 2017, και με την παρουσία του Διοικητού της 1ης Στρατιάς /EU-OHQ Αντιστρατήγου Δημόκριτου Ζερβάκη πραγματοποιήθηκε η «ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ», που διοργάνωσε η 1η Στρατιά.Ο Διοικητής της Στρατιάς με τους τιμηθέντες ‘Εφέδρους

Στην εν λόγω εκδήλωση τιμήθηκαν από τον Νομό Τρικάλων, οι Έφεδροι Αξιωματικοί: ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων κ.κ. Ράπτης Γεώργιος και Πολυχρόνης Νταλάσης, «σε ένδειξη τιμής για την προσφορά στην πατρίδα».

Παρευρέθησαν Εθνοφύλακες και Έφεδροι όλων των βαθμών και ηλικιών από πολλές πόλεις της περιοχής ευθύνης της 1ης Στρατιάς.

Παρευρέθηκε και ο αιωνόβιος 102 ετών) Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του έπους 1940-41 Λάζαρος Αρσενίου. Παρευρέθησαν επίσης από το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Τρικάλων ο Μ. Μιχαλίτσης και ο Κ. Κρεβούρης, Ν. Χατζηγιάννης, Δημ. Πράτος.

  
Οι τιμηθέντες από τον Νομό Τρικάλων, Έφεδροι Αξιωματικοί-Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων κ.κ. Ράπτης Γεώργιος και Πολυχρόνης Νταλάσης.


 

 

 

Επιστροφή