Συνέχεια με νίκη οι κορασίδες του Ασκληπιού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συνέχεια με νίκη οι κορασίδες

Με την ίδια ταχύτητα συνεχίζουν οι κορασίδες του Ασκληπιού στη Β φάση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ. Αυτή τη φορά επιβλήθηκαν με σκορ 3-0, εκτός έδρας, επί της ομάδας του Τυρνάβου.

Το 1ο σετ ξεκίνησε με τον Ασκληπιό στη θέση του οδηγού ,με πίεση στο σερβις κατάφερε να διατηρεί μια διαφορά 3-4 πόντων δείχνοντας ότι δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Μια αδικαιολόγητη χαλάρωση όμως έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Τυρνάβου να προσπεράσει στο σκορ και να φτάσει μία ανάσα από το την κατάκτηση του σετ αφού έφτασε στο 24-21.Εκεί όμως ήρθε η αντίδραση και με ενα εκπληκτικό σερί κατάφερε να ισοφαρίσει 24-24 και τελικά να πάρει το σετ με 24-26.

Στο 2ο σετ, η ίδια εικόνα, με τον Ασκληπιό να οδηγεί εκ του ασφαλούς το παιχνίδι και τελικά να κερδίζει το σετ με 17-25 χωρίς να μπαίνει σε περιπέτειες.

Στο 3ο σετ δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ομάδα του Τυρνάβου η οποία παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Ασκληπιού ο οποίος και κέρδισε το σετ με 8-25.
ΓΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ):Πέρπερα, Μεντή, Παπακωνσταντίνου, Νάκα, Γκουλέτσα, Μπουσμούκη, Μιτσόγλου, Μαρκουλή, Μιτσόγλου (λ), Μανώλη, Βαρσάνη, Χατζηφόρου.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΕΒΑ):Παπαθεοδώρου, Κωστοπούλου (λ), Γεωργίου, Σκέμπη, Αναστασίου, Ταμπρατζή, Κόκκαλη,Τζίκα, Γκιούρκη, Μπρουσιάκη

 

 

Επιστροφή