Αντωνίου: Αυτή η νίκη είναι εξάποντο...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έχουμε αντέξει την πίεση και αγωνιστικά και διοικητικά

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σπουδαία νίκη στην Άρτα έδωσε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρη Αντωνίου.

Δείτε τι τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» στην συνέντευξη τύπου :


Το πρώτο πράγμα που οφείλω να πω είναι να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Καραϊσκάκη για την άψογη φιλοξενία που είχαμε. Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό, με πολλές μονομαχίες σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες φάνηκε από την έναρξη του αγώνα ότι παίζανε καθαρά για τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με την ομάδα του Καραϊσκάκη να έχει μια καλή ευκαιρία αλλά και εμείς είχαμε την ευκαιρία να σημειώσουμε ένα τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο όσο πέρναγε η ώρα και το γήπεδο γινόταν πιο βαρύ , θεωρώ ότι η ομάδα θα έβαζε πρώτη τέρμα θα ήταν και αυτή η οποία θα έπαιρνε το παιχνίδι.

Σταθήκαμε τυχεροί στην φάση του δοκαριού, επιτέλους εκεί μια φορά η τύχη μας χαμογέλασε αλλά νομίζω πως έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδι και μιλάω για την δική μου ομάδα, το ψυχικό σθένος που δείξανε οι ποδοσφαιριστές μου καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο, πήραμε ένα πάρα πολύ μεγάλο διπλό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και στην χρονική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε .

Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτή τη νίκη που κάνανε ,το αξίζουν πραγματικά. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές από την έναρξη του πρωταθλήματος με πάρα πολύ πίεση, την έχουμε αντέξει την πίεση και αγωνιστικά και διοικητικά , αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια, μια γροθιά και απο δω και στο εξής ξεκινάει ένα διαφορετικό πρωτάθλημα για όλους.

Η νίκη είναι εξάποντο για εμάς και μας ανεβάζει αυτή τη στιγμή αρκετά ψηλά και στην βαθμολογία αλλά πάνω απ’όλα και στο κλίμα που έχουμε δημιουργήσει μέσα στα αποδυτήρια και γενικά . Πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη την οποία κάνανε. Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στην στήριξη του κόσμου μέσα στην βροχή μας έδωσε ενέργεια, ειδικά στους ποδοσφαιριστές»

 

 

Επιστροφή