Η μεγάλη κλήρωση δεν έφερε κόσμο... - Τρεις νέες αποχωρήσεις στον ΑΟΤ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η μεγάλη κλήρωση δεν έφερε κόσμο... - Τρεις νέες αποχωρήσεις

Έντονος προβληματισμός του Μπαταγιάννη για την στήριξη των φιλάθλων

Απογοητευμένος είναι ο Δημήτρης Μπαταγιάννης από την γενική εικόνα στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

 Από την αρχή του καλοκαιριού όταν και ανέλαβε την ομάδα ο Τρικαλινός επιχειρηματίας, δεν έταξε «λαγούς με πετραχήλια», ούτε άνοδο, παρά μόνο μια υγιή ομάδα (σ.σ και πράγματι ο ΑΟΤ είναι από τα ελάχιστα νοικοκυρεμένα σωματεία της Football League) ζητώντας την στήριξη των φιλάθλων με την χαρακτηριστική ατάκα: «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ο κ. Μπαταγιάννης περίμενε πως από την στιγμή που υπάρχει συνέπεια και καθαρές κουβέντες ο κόσμος να στηρίξει τον ΑΟΤ.

Και αν στην αρχή η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην πορεία η ομάδα ανέκαμψε και αγωνιστικά και βαθμολογικά, βγάζει πάθος στον αγωνιστικό χώρο ενώ η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της και στα όσα έχει τάξει προς το φίλαθλο κοινό ενώ τις πιστώνεται πως δεν ανήκει σε κανένα άρμα.

Και επειδή έφτασε η περίοδος των μεταγραφών ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ προβληματίζεται αν θα πρέπει η όχι να ενισχυθεί ο ΑΟΤ για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς το μήνυμα που εστάλη χθες από τις κερκίδες του σταδίου ήταν απογοητευτικό.


Τρεις νέες αποχωρήσεις από την ομάδα

Μετά τους Αθανασόπουλο και Τεγούση που ζήτησαν να αποχωρήσουν παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα αποτελούν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Μπουντόπουλο, Ντιατά και Αναστασόπουλο που έλυσαν την συνεργασία τους με τον ΑΟΤ με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Μπουντόπουλο, Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Σεκούμπα Ντιατά. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

 

 

Επιστροφή